Huis > K > Kan Je Geschiedenis Van Spotify Zien?

Kan je geschiedenis van Spotify zien?

'Wanneer je een langere tijd gebruik hebt gemaakt van Spotify, en je wilt weten welke nummers je hebt gehoord, kan je gebruik maken van de history. Ga hiervoor naar de play queue en vervolgens history. Het is via de geschiedenis erg eenvoudig om de liedjes toe te voegen aan je favorieten. '

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Mensen vragen ook: hoe kan je zien wat iemand luistert op spotify?

Spotify kondigde onlangs een nieuwe versie aan van de Spotify-app. In deze nieuwe versie, die sinds kort te downloaden is voor iOS en Android, komt een feature die de gebruiker in staat stelt te ontdekken waar zijn of haar vrienden naar luisteren. Mensen vragen ook: hoe haal je een afspeellijst uit de wachtrij? Tik in het afspeelmenu op het wachtrijpictogram in de rechterbenedenhoek. Net als de desktop en de Spotify-webclient, toont de wachtrijlijst huidige en aankomende nummers voor uw gekoppelde apparaten. Van daaruit kunt u afzonderlijke nummers uit uw wachtrij verwijderen of alle handmatig toegevoegde nummers wissen.

Wat gebeurt er als je cache wist op Spotify?

Als je de cache van Spotify leegmaakt, worden alle bestanden die zijn gedownload voor offline gebruik verwijderd. Bovendien worden alle bestanden die in de cache zijn opgeslagen ook verwijderd. Dit kan helpen opslagruimte op je apparaat vrij te maken en de prestaties van de Spotify-app te verbeteren. Hoe verwijder je onlangs afgespeeld op Spotify? Als je een recent afgespeeld nummer op Spotify wilt verwijderen, kun je dat doen door de Spotify-app te openen en naar het onderdeel "Onlangs afgespeeld" te gaan. Vanaf daar kunt u op de track tikken die u wilt verwijderen en vervolgens op de knop "Verwijderen" tikken.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Dus, wat heb ik afgespeeld spotify?

De sectie 'Je bibliotheek' heeft een aantal opties bovenaan, maar scrol omlaag om de 'Recent afgespeeld' sectie te vinden. Deze sectie weergeeft artiesten, albums en afspeellijsten die je recent hebt beluisterd. Daarvan, kun je zien hoe vaak je een liedje hebt geluisterd op spotify? Spotify laat een top vijf van meest geluisterde artiesten, nummers en podcasts zien. Ook krijg je in je Wrapped te zien hoeveel minuten je in totaal naar muziek hebt geluisterd in het afgelopen jaar en welk genre je het meest beluisterde.

Dienovereenkomstig, wat betekent het blauwe bolletje bij spotify?

Hallo, Naast "een" podcasttitel staat er soms een blauw bolletje. Waarom ? Dan heb je hem nog niet bekeken, daarom.;) juist dat is het! Kan je op Spotify zien wie je podcast luistert? Nee, je kunt niet zien op Spotify wie er naar je podcast luistert. Alleen de auteur van een podcast kan zien hoeveel mensen er naar elke aflevering luisteren.

Dienovereenkomstig, hoe kan je iemand vinden op spotify?

In order to find someone on Spotify, you can use the search bar at the top of the page. Type in the person's name, and then click on the "People" tab. This will bring up a list of results, which you can then click on to view that person's profile.

Door Seafowl

Vergelijkbare artikelen

Hoe vrienden zoeken op Spotify zonder facebook? :: Is het goed om je telefoon helemaal leeg te laten gaan?
Handige links