Huis > W > Wat Is Browsersessie?

Wat is browsersessie?

Een browsersessie begint wanneer een gebruiker het browserscherm opent en eindigt wanneer hij het browserscherm sluit. Sessie cookies worden tijdelijk geplaatst en worden automatisch verwijderd zodra u de browser afsluit.

Lees verder

Trouwens, kan tabblad niet openen?

Een tabblad of venster opnieuw openen

Als je een tabblad of venster per ongeluk sluit, kun je dit opnieuw openen met een sneltoets: Windows en Linux: Ctrl + Shift + t. Mac: ⌘ + Shift + t.
En nog een vraag, wat als je je geschiedenis niet kan wissen? Je geschiedenis wissen

  • Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik rechtsboven op Meer.
  • Tik op Browsegegevens wissen.
  • Doe het volgende naast Periode:
  • Vink het selectievakje naast Browsegeschiedenis aan.
  • Verwijder de vinkjes bij de andere gegevens die je niet wilt verwijderen.
  • Tik op Gegevens wissen.

Trouwens, wat betekent geschiedenis recent gesloten?

De sectie geschiedenis van de Chrome-browser houdt bij welke websites u onlangs hebt bezocht. Het gedeelte "onlangs gesloten" toont de websites die u onlangs hebt gesloten. Dit kan handig zijn als u per ongeluk een tabblad of venster sluit en het opnieuw wilt openen. Bovendien, hoe wis ik de geschiedenis op mijn computer? Er zijn een paar manieren om uw geschiedenis op een computer te wissen. Eén manier is om naar de instellingen van uw webbrowser te gaan en uw browsegeschiedenis te wissen. Een andere manier is om een softwareprogramma van derden te gebruiken om je geschiedenis te wissen.

Waar vind ik internetopties in Google Chrome?

Probeer op de naam van uw browser in het bovenste menu te klikken en vervolgens Voorkeuren, Instellingen of Opties te selecteren. Als er Extra in het bovenste menu staat, klikt u daarop en selecteert u vervolgens Internetopties. Daarvan, wat is beter microsoft edge of google chrome? Ze zijn allebei erg snel in de basis en bieden ongeveer dezelfde browser-ervaring. Toch zijn er dingen die Microsoft Edge beter doet, namelijk het geheugengebruik. Edge schijnt ongeveer de helft van het geheugen te gebruiken dat Chrome nodig heeft.

Daarvan, hoe ga ik terug naar de oude microsoft edge?

Ga naar www.microsoft.com/edge te downloaden en opnieuw te Microsoft Edge. Hoe stel ik Edge in als standaard browser? Om Edge als standaardbrowser in te stellen, moet je de volgende stappen uitvoeren:
1. Ga naar de instellingen van je computer en open het menu 'Apps'.
2. Zoek Edge in de lijst met apps en klik erop.
3. Er zal nu een nieuw venster openen met de optie om Edge in te stellen als standaardbrowser. Klik hierop om de wijziging door te voeren.

Wat is tabblad limiet?

De tab limit is de maximale grootte van een tabblad in een browser. De standaard tab limit is 1024 pixels. Sommige browsers laten gebruikers de tab limit aanpassen.

Door Husein Heding

Hoe werken tabbladen? :: Hoe kan ik Firefox resetten?
Handige links