Huis > H > Hoe Werkt De Vertaler?

Hoe werkt de vertaler?

Woord of stuk tekst vertalen

  • Open de app Translate.
  • Tik zonodig op Beginscherm.
  • Geef linksboven in welke taal u tekst invoert.
  • Blader door de lijst met talen en tik op een taal.
  • Geef op dezelfde manier rechtsboven aan naar welke taal vertaald moet worden.
  • Tik in het veld met 'Geef tekst op'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Bovendien, hoe zet ik vertalen aan?

Vertaling in- of uitschakelen

  1. Open de Chrome-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Instellingen.
  3. Tik op Talen.
  4. Zet onder Vertaalinstellingen de optie Aanbieden om pagina's in andere talen naar Google Translate te sturen aan of uit.
Vervolgens, hoe vertaal je een brief? Woorden of woordgroepen vertalen in Word, Excel of PowerPoint
  1. Markeer in uw document, spreadsheet of presentatie de cel of tekst die u wilt vertalen.
  2. Selecteer Controleren > Vertalen.
  3. Selecteer uw taal om de vertaling te zien.
  4. Selecteer Invoegen.

Hoe website vertalen Google Translate?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om een website te vertalen met Google Translate afhangt van de omvang en complexiteit van de website en de doeltaal. Enkele tips om aan de slag te gaan zijn:
1. Identificeer de pagina's op uw website die u wilt vertalen.
2. Gebruik Google Translate's website vertaaltool om een vertaling van elke pagina te genereren.
3. Bekijk de vertaalde pagina's om ervoor te zorgen dat de betekenis nauwkeurig is en dat de taal geschikt is voor uw doelgroep.
4. Breng de nodige wijzigingen aan in de vertalingen en publiceer de vertaalde pagina's op uw website. Waar zit de microfoon van een macbook? De microfoon van een macbook zit aan de bovenkant van het scherm, vlakbij de webcam.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Bovendien, hoe werkt dicteren iphone?

U voert tekst in door op de microfoonknop op het toetsenbord te tikken en vervolgens te spreken. Tijdens het spreken verschijnt de tekst op het scherm. Als u wilt stoppen, houdt u op met spreken en tikt u op de toetsenbordknop . Hoe laat je Siri iets voorlezen? Siri: Zeg iets als: "Spreek scherm uit." Vragen stellen aan Siri. Je kunt ook een of meer van de volgende stappen uitvoeren: Geselecteerde tekst horen: Selecteer de tekst en tik vervolgens op 'Spreek uit'. Het hele scherm horen: Veeg met twee vingers omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.

Bovendien, hoe maak je een transcriptie?

Woordelijk transcriberen is de meest gebruikte vorm van transcriberen. Je schrijft alles op wat wordt gezegd, maar je kunt aarzelingen, stopwoordjes en stotteren negeren. Voeg ook interpunctie toe om de leesbaarheid te verbeteren. Het nadeel van deze methode is dat er informatie verloren gaat over hoe iemand iets zegt. Waarom kan ik niet transcriberen in Word? Er zijn een aantal redenen waarom je niet in Word kunt transcriberen. Ten eerste is Word niet ontworpen om audio- of videobestanden te transcriberen. Ten tweede is het moeilijk om de audio of video af te spelen en tegelijkertijd te typen in Word. Bovendien is het lastig om de audio of video steeds opnieuw af te spelen wanneer je iets mist.

Trouwens, wat betekent transcriptie?

Transcriptie betekent het vastleggen van een gesprek, een vergadering of een andere geluidsopname in een schriftelijke vorm.

Door Cookie

Vergelijkbare artikelen

Kan je dun haar permanenten? :: Hoe gebruik ik Google tekst naar spraak?
Handige links