Huis > H > Hoe Zet Je Adblocker Uit Firefox?

Hoe zet je adblocker uit Firefox?

Pop up blocker aanzetten in Firefox (nieuwe versie)

  1. Klik op Extra (Tools), Is de menu balk niet zichtbaar, klik dan eerst op de Alt-toets.
  2. Klik op Options.
  3. Ga Naar Privacy & Beveiliging.
  4. Scroll naar beneden naar Toestemmingen.
  5. Zet het vinkje uit bij Pop-upvensters blokkeren om deze uit of aan te zetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je adblocker uit op safari?

Ga naar 'Instellingen' op je iPad of iPod touch.

Hoe zet je adblocker uit iPhone?

Loop je tegen problemen aan of kun je bij sommige websites die inhoud niet meer zien omdat je de advertenties hebt geblokkeerd? Dan moet je adblocker op je iPhone (tijdelijk) uitzetten. Dit doe je door de BlockBear!- app te open en het schuifvakje bovenaan uit te zetten. Dienovereenkomstig, wat is een ad blocker? Een advertentiestopper of adblocker blokkeert het weergeven van advertenties in de browser van je pc, tablet of smartphone. Een adblocker is een uitbreiding (extensie) op je browser of hij is er al in geïntegreerd (bij browsers Edge, Firefox en Opera).

Trouwens, is een adblocker legaal?

Ja, adblockers zijn legaal. Er zijn zelfs veel adblockers te downloaden op het internet. Sommige adblockers kunnen echter de servicevoorwaarden van bepaalde websites schenden. Sommige adblockers kunnen bijvoorbeeld alle advertenties op een website blokkeren, ook die van Google Adsense. Dit is in strijd met de servicevoorwaarden van Google en kan ertoe leiden dat de adblocker van de website wordt verbannen. Is AdBlock gratis? AdBlock is een gratis en open-source uitbreiding voor het filteren van inhoud en het blokkeren van advertenties voor de webbrowsers Google Chrome, Microsoft Edge, Internet Explorer, Opera, Safari en Firefox. Het kan worden gedownload van https://getadblock.com.

Gerelateerde artikelen

Wat is de standaard zoekmachine van Firefox?

Het is mogelijk om een standaard zoekmachine toe te voegen, te verwijderen en te wijzigen. Er zijn een heleboel zoekmachines beschikbaar. U kunt een van de andere zoekmachines als standaard instellen.

Hoe zet je adblocker aan?

Google Chrome

  1. Ga met je browser naar de Chrome web store.
  2. Zoek op 'Adblock Plus' en klik op de knop 'TOEV. AAN CHROME'.
  3. In de pop-up druk je op 'Extensie Toevoegen'.
  4. De adblocker is geïnstalleerd!
Wat dit betreft, waar vind ik de adblocker? Open de pagina met extensies in je browser.

Chrome – klik op ⋮ in de rechterbovenhoek van het scherm zodat er een dropdownmenu verschijnt. Het icoon van AdBlock bevindt zich bovenaan het dropdownmenu. Firefox – je zou het icoon van AdBlock in de rechterbovenhoek van je browservenster moeten zien staan.

Mensen vragen ook: wat is de beste adblocker voor firefox?

Een van de meest populaire adblockers voor Chrome, Safari en Firefox is AdBlock. Gebruik het om advertenties op Facebook, YouTube en Hulu te blokkeren. Wat is de beste adblocker voor iPhone? Uit onze tests blijkt AdBlock Plus voor Safari de beste adblocker te zijn voor iPhone. De app werkt eenvoudig: na installatie kun je direct aangeven welke sites je wilt blokkeren. AdBlock Plus blokkeert niet alleen pop-ups en banners, maar ook andere irritante advertenties, zoals video's en animaties. Daarnaast kun je ook aangeven welke cookies je wilt toestaan.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik al die reclame blokkeren?

Advertenties blokkeren
Er zijn verschillende manieren om advertenties te blokkeren. Je kunt bijvoorbeeld een adblocker installeren in je webbrowser. Adblockers zijn programma's die advertenties automatisch blokkeren wanneer je een website bezoekt. Er zijn verschillende adblockers beschikbaar, zowel gratis als betaald.
Een andere optie is om je DNS-instellingen te wijzigen. DNS staat voor Domain Name System en is verantwoordelijk voor het vertalen van domeinnamen (zoals www.google.com) naar IP-adressen (het nummer dat je computer gebruikt om verbinding te maken met een website). Je kunt een DNS-provider kiezen die advertenties automatisch blokkeert. Cloudflare is een populaire gratis provider die advertenties blokkeert.
Je kunt ook een VPN (Virtual Private Network) gebruiken om advertenties te blokkeren. Een VPN maakt een beveiligde, versleutelde verbinding tussen je computer en een server. Alle data die je verstuurt via een VPN-verbinding is versleuteld en kan niet worden gelezen door adverteerders of andere derden. Er zijn verschillende VPN-providers, zowel gratis als betaald.
Als je geen advertenties wilt zien, is het aan te raden om een adblocker te installeren

Door Maghutte Vandermark

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik reclame blokkeren op mijn telefoon? :: Hoe pop ups toestaan Firefox?
Handige links