Huis > W > Wat Is Een Gezamenlijke Playlist Op Spotify?

Wat is een gezamenlijke playlist op Spotify?

Maak een playlist naar keuze Gezamenlijk en laat je vrienden nummers toevoegen, verwijderen en de volgorde ervan veranderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Wat is embedden Spotify?

Spotify biedt vanaf nu de mogelijkheid om muziek te embedden, waardoor gebruikers bijvoorbeeld op hun website of via Tumblr een track kunnen toevoegen. Gebruikers die de track willen beluisteren, hebben wel Spotify nodig. Het embedden werkt met een iframe dat via html kan worden ge-embed. Hoe verwijder je iemand uit een gezamenlijke playlist Spotify? Op dezelfde manier kun je het weer ongedaan maken. Klik op het icoontje met de drie stipjes en vink de optie Gezamelijke afspeellijst weer uit. Andere gebruikers hebben nu geen toegang meer tot de afspeellijst.

Trouwens, is een gezamenlijke playlist openbaar?

Ja, een gezamenlijke afspeellijst is openbaar. Elke gebruiker die de link naar de afspeellijst heeft, heeft er toegang toe. Je kunt ook vragen kan ik spotify delen met vrienden? Ja, je kunt je Spotify-account delen met vrienden door een Spotify-groep aan te maken. Om een Spotify-groep aan te maken, ga je naar de Spotify-website en klik je op het tabblad "Groepen". Klik vervolgens op de knop "Groep aanmaken". Geef je groep een naam en nodig je vrienden uit om lid te worden. Zodra je vrienden zich hebben aangesloten, kun je beginnen met het delen van muziek met elkaar.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Dienovereenkomstig, wat betekent afspeellijst gezamenlijk maken?

Als je je playlist gezamenlijk maakt, kunnen de personen met wie je de playlist hebt gedeeld, er zelf ook nummers aan toevoegen. Tik op de 3 puntjes boven een playlist en tik op Gezamenlijk maken. Wat dit betreft, hoe voeg je een nummer toe aan een gezamenlijke playlist? Een afspeellijst voor meerdere personen beschikbaar maken, doe je door met de rechtermuisknop op de gewenste afspeellijst te klikken en te kiezen voor 'gezamenlijke afspeellijst. ' Het bolletje geeft nu aan dat de lijst gedeeld kan worden. Nu moet je je vrienden er nog van op de hoogte brengen.

Wat betekent nummer embedden?

Embedden betekent insluiten. Het gaat om content, meestal een foto, video of audiobestand, dat ergens gepubliceerd staat. Door te embedden hoef je het bestand niet 'aan te raken', om het toch te kunnen laten zien op een andere website. Tussen wat html-code in plaats je de bron-URL van de content die je wil laten zien. Hoe kun je iemand blokkeren op Spotify? De volgende stappen helpen je om iemand op Spotify te blokkeren:
1. Ga naar het profiel van de persoon die je wilt blokkeren.
2. Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het profiel.
3. Klik op 'Blokkeren' in het dropdown-menu.

Waar vind je je favorieten op Spotify?

Je favorieten vind je in het menu aan de linkerkant van Spotify. Als je je muis boven 'Favorieten' beweegt, zie je drie opties:
- Nummers
- Albums
- Artiesten
Klik op de optie die je wilt bekijken en je favorieten zullen worden weergegeven.

Door Phail

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je een nummer uit je Spotify playlist? :: Hoe maak ik een gezamenlijke agenda?
Handige links