Huis > H > Heeft Samsung Een Gezondheidsapp?

Heeft Samsung een Gezondheidsapp?

De applicatie S Health, een gezondheidsapp die op Samsung-toestellen wordt meegeleverd, is vanaf zondag ook beschikbaar gesteld voor andere Android-toestellen. De app is te downloaden in de Play Store. S Health dient als persoonlijke fitnesscoach voor Android.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als iemand je geblokkeerd heeft?

Geef hem de ruimte. Het is beter om hem zoveel mogelijk tijd en ruimte te geven om met zijn emoties om te gaan als dat de oorzaak is dat hij je blokkeert. De man zal zich gerespecteerd voelen als je dat kunt doen.

Dienovereenkomstig, wat is de beste health app?

health appswatbeste

Dit zijn de 5 beste health apps van 2021

  • 1 MyFitnessPal.
  • 2 Fitplan.
  • 3 SleepCycle.
  • 4 Headspace.
  • 5 Happify.
Men kan zich ook afvragen: wat kun je doen met samsung health? Vrijwel alle populaire smartphones van Samsung hebben de Samsung Health-app, zoals de Galaxy S9 en Galaxy A8. Met deze app allerlei zaken gerelateerd aan je gezondheid meten en bijhouden. De app toont niet alleen een stappenteller, maar biedt ook inzicht in je slaapritme, je hartslag en andere fitnessactiviteiten.

Wat is een normale Slaapscore?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat slaapscores kunnen variëren afhankelijk van iemands slaapgewoonten, gezondheid en andere factoren. De meeste deskundigen zijn het er echter over eens dat een slaapscore van 80 of meer als goed wordt beschouwd, terwijl een score van minder dan 60 als slecht wordt beschouwd. Dit in overweging nemend, heeft samsung een stappenteller? Ja, Samsung heeft een stappenteller.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je zien of iemand je op WhatsApp heeft geblokkeerd?

Naast uw berichten, staan vinkjes. Twee vinkjes betekenen dat het bericht is aangekomen, en één vinkje betekent dat het bericht is verzonden. Indien u geen tweede vinkje ziet, kan het zijn dat u geblokkeerd bent.

Wat is de beste gratis stappenteller?

De populairste en meest gebruikte stappenteller in de appstore is Google Fit. Deze registreert niet alleen hoeveel stappen je zet, maar ook hoe intensief je wandeling was. Welke apps werken samen met Samsung Health? S Health was tot dusver alleen maar compatibel met een beperkt aantal andere fitness-apps. Voorbeelden daarvan zijn Nike+ Running en Quardio. Nu voegt Samsung een groot aantal andere diensten toe aan de lijst, namelijk: Fitbit, Jawbone, Microsoft Health, Misfit, Runkeeper, en Strava. Dat kwam Android Police te weten.

Hoe betrouwbaar is Samsung health?

Ze vergeleken hierbij de metingen van de Samsung Health Application (Galaxy S8) met arteriële bloedgaswaarden. Hun onderzoek toonde bij saturaties hoger dan 93% een goede correlatie aan tussen een saturatiemeting met de smartphone en arteriële bloedgaswaarden. Wat is een makkelijke stappenteller? Een pedometer is een apparaat dat je kunt aanschaffen om je stappen te tellen. Het is een eenvoudig apparaat dat je aan je riem of broek kunt dragen.

Hoe zet je standaard apps terug op iPhone?

Om de standaardapplicaties op uw iPhone te resetten, volgt u de onderstaande stappen:
1. Ga naar de "Instellingen" -app en tik op "Algemeen".
2. Scroll naar beneden en tik op "Standaard".
3. Selecteer de app die u wilt gebruiken als standaardapplicatie.

Door Stu Stulick

Vergelijkbare artikelen

Wat staat er op je Samsung account? :: Wat is de makkelijkste stappenteller?
Handige links