Huis > H > Hoe Verander Je De Naam Van Je Google-Account?

Hoe verander je de naam van je Google-account?

Je naam bewerken

  1. Open de app Instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Google. Je Google-account beheren.
  3. Tik bovenaan op Persoonlijke informatie.
  4. Tik onder Algemene informatie op Naam Bewerken. . Je wordt misschien gevraagd in te loggen.
  5. Geef je naam op en tik op Gereed.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Kan je je e-mailadres veranderen?

Stap 1: Controleren of u het e-mailadres kunt wijzigen

Ga op uw computer naar uw Google-account. Klik in het linkernavigatievenster op Persoonlijke informatie. Klik onder Contactgegevens op E-mail. Selecteer E-mailadres voor Google-account.
Wat is de gebruikersnaam van mijn Gmail? Stap 1. Zet "https://accounts.google.com/signin/recovery" in de adresbalk van uw browser en druk op de "Enter" -toets om de Google-accountherstelpagina te openen. Stap 2. Klik op de link "Vind mijn account" om de vergeten Gmail-gebruikersnaam te herstellen.

Hoe beheren ik mijn Google-account?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw Google-account kunt beheren.
De eerste manier is om naar de pagina Google-account te gaan. Hier kunt u uw accountinstellingen wijzigen, uw Google-ervaring personaliseren en de beveiliging van uw account beheren.
Een andere manier om uw account te beheren is via de app Google Mijn account. Met deze app kunt u uw wachtwoord wijzigen, uw telefoonnummer voor herstel bijwerken en de beveiliging van uw account beheren.
Tot slot kunt u ook de app Google Instellingen gebruiken om uw account te beheren. Met deze app kunt u uw privacyinstellingen regelen, uw apparaatinstellingen beheren en uw Google-activiteiten bekijken. Dus, wat is mijn gebruikersnaam? Er zijn een paar manieren om erachter te komen wat uw gebruikersnaam op een computer is. Eén manier is om op het menu "Start" te klikken, dan op "Configuratiescherm", en dan dubbel te klikken op "Gebruikersaccounts". Uw gebruikersnaam zou naast "Naam" moeten staan. Een andere manier om uw gebruikersnaam te vinden is door het programma "Opdrachtprompt" te openen en het commando "echo %username%" in te typen. Uw gebruikersnaam zou moeten verschijnen naast de plaats waar u het commando heeft ingetypt.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Wat zijn accountgegevens?

Een account is op internet een combinatie van een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u toegang tot een bepaalde afgeschermde dienst krijgt. U kunt bijvoorbeeld een webmailaccount hebben of een account bij een webwinkel. Een abonnement bij een internetprovider wordt ook een account genoemd. Wat dit betreft, wat te doen bij nieuw mailadres? Behalve vrienden en bekenden zijn er tal van instanties die uw mailadres gebruiken. Hiervoor geldt dat u het zelf moet aanpassen. Maak een lijstje van alle belangrijke instanties. Denk aan DigiD, de Belastingdienst, maar ook aan SeniorWeb, de ANWB, uw energieleverancier, zorgverzekeraar en huisarts.

Hoe verander ik mijn e-mailadres bij de belastingdienst?

Ja, u kunt zelf uw emailadres wijzigen. U logt in op uw MijnCN account en kiest eerst voor “Mijn gegevens wijzigen” en vervolgens kiest u voor “E-mailadres wijzigen”. Daarvan, hoe maak ik een nieuw e-mail adres aan? Om een nieuw e-mailadres aan te maken, ga je naar de website van je e-mailprovider. Daar kun je een nieuw account aanmaken door je naam, e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Als je een gmail-account wilt aanmaken, ga je naar https://accounts.google.com/SignUp?service=mail&continue=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F<mpl=default.

Dienovereenkomstig, waar kan ik mijn opgeslagen wachtwoorden vinden?

Als je een wachtwoord hebt opgeslagen in Chrome, kun je deze vinden door naar chrome://settings/passwords in je browser te gaan. Je kunt ook naar chrome://flags in je browser gaan en vervolgens naar het zoekveld te gaan en "Password Export" in te typen. Er zal dan een optie verschijnen om je wachtwoorden te exporteren.

Door Greg Derks

Vergelijkbare artikelen

Hoe vind ik mijn account terug? :: Wat zijn je initialen van je naam?
Handige links