Huis > H > Hoe Selecteer Je Meerdere Mails?

Hoe selecteer je meerdere mails?

Dan kun je ook de Control-toets (CTRL) ingedrukt houden terwijl je met je muis meerdere berichten aanklikt. Wat je ook kunt doen wanneer je al een bericht hebt geselecteerd, is Shift ingedrukt houden terwijl je met je muis op een ander mailtje in de lijst klikt. Zo selecteer je ook meteen alle tussenliggende berichten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Kies de cellen die u wilt combineren. Klik op de eerste cel om ons voorbeeld te zien. Zorg ervoor dat het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken in het Lint. U kunt alleen het pictogram zien.

Waar worden verwijderde bestanden opgeslagen?

Verwijderde bestanden belanden namelijk in deze digitale vuilnisemmer. Ze blijven daar staan tot u of Windows de Prullenbak leegmaakt. Windows doet dat alleen als u dit hebt ingesteld. Op de meeste computers legen gebruikers de digitale vuilnisbak handmatig. Waar staat de Prullenbak op mijn Samsung telefoon? Tik in de Berichten app rechtsboven op de drie puntjes, en tik vervolgens op Prullenbak.

Vervolgens, waar is mijn prullenbak gebleven?

Het antwoord op deze vraag hangt af van uw specifieke recyclingprogramma en vuilnisbak. De meeste recyclingprogramma's halen echter uw vuilnisbak op en brengen deze naar een recyclingcentrum. Hoe lang blijft mail bewaard in Outlook? Volgens Microsoft bewaart Outlook e-mails op de volgende manier:
"Wanneer u een item uit uw Outlook-mailbox verwijdert, wordt het verplaatst naar de map Verwijderde items. Items blijven in de map Verwijderde items totdat u deze leegmaakt of totdat u het item definitief verwijdert. Wanneer u de map Verwijderde items leegmaakt, worden de items permanent verwijderd en kunnen ze niet meer worden hersteld. U kunt items ook permanent verwijderen, zonder ze eerst naar de map Verwijderde items te verplaatsen.
U kunt Outlook zo instellen dat de map Verwijderde items automatisch wordt leeggemaakt wanneer u het programma afsluit. Zo hoeft u de map niet handmatig te legen. Zelfs als deze optie is ingeschakeld, kunt u de map Verwijderde items op elk moment handmatig legen.
Items die permanent zijn verwijderd kunnen niet worden hersteld, dus wees er zeker van dat u de items echt wilt verwijderen voordat u de map Verwijderde items leegmaakt of items permanent verwijdert."
Kortom, er is geen vaste tijd voor hoe lang Outlook e-mails bewaart. Het hangt af van hoe u uw instellingen hebt geconfigureerd en of u uw map Verwijderde items regelmatig leegt of niet.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik meerdere vensters tegelijkertijd minimaliseren?

Om vensters te minimaliseren, klikt u op de balk bovenaan het venster en houdt u de muisknop ingedrukt. U kunt het venster van links naar rechts slepen. Dit wordt ook wel een schudbeweging genoemd.

Dienovereenkomstig, waarom verdwijnen mijn mails in outlook?

Wanneer de inkomende e-mails van ons Outlook-account beginnen te verdwijnen, gebeurt dit over het algemeen onmiddellijk of na een ingestelde of consistente tijdsperiode. Over het algemeen treedt dit probleem op wanneer een filter wordt toegepast op de standaardweergave-instellingen van de Outlook-map. Waar zijn mijn oude mails in Outlook? Als u de map Herstelbare items wilt openen, gebruikt u een pc of Mac.

  1. Selecteer in het linkerdeelvenster de map Verwijderde items.
  2. Bovenaan de berichtenlijst, selecteert u Items die uit deze map zijn verwijderd herstellen.
  3. Selecteer de items die u wilt terugzetten en kies Herstellen. Notities:

Dus, waarom verdwijnen mijn mails op mijn telefoon?

Welke e-mailprovider / app gebruik je? Misschien staat er iets ingesteld in de app hiervan, waardoor je mails maar voor een bepaalde periode te zien zijn. De juiste e-mailinstellingen voor je telefoon, kun je vinden in de Toestelhulp op onze website. Hierin worden de instellingen stap voor stap uitgelegd. Waarom verdwijnen mijn mails op mijn smartphone? Er zijn verschillende redenen waarom e-mails verdwijnen op een smartphone. Het kan zijn dat de e-mail is verwijderd door de gebruiker, dat de e-mail is verwijderd door de app of dat de e-mail is verwijderd door de server.

Wat als je geen mails meer binnen krijgt?

Als je geen e-mails meer binnenkrijgt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat je e-mailadres is geblokkeerd of dat de e-mails in je spamfolder terechtkomen. Het kan ook zijn dat de e-mails van de afzender niet goed worden verzonden of dat er een probleem is met de e-mailserver. Als je geen e-mails meer binnenkrijgt, is het dus belangrijk om de oorzaak te achterhalen.

Door Merill

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je definitief verwijderde mails terug? :: Hoe lang blijven berichten bewaard in Gmail?
Handige links