Huis > W > Wat Is De Uitgaande Server Van Gmail?

Wat is de uitgaande server van Gmail?

POP / IMAPimap
Inkomende serverimap.gmail.com
Inkomende poort993
SSL (beveiliging) inkomendTLS;SSL
Uitgaande serversmtp.gmail.com

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Hoe stel ik mijn Gmail in?

Account in Gmail instellen

  1. Log met je Gmail-account in op Gmail.
  2. Vul in het veld achter 'E-mailadres' het e-mailadres in dat je in wilt stellen en klik op 'Volgende stap'.
  3. Klik vervolgens op 'Account toevoegen'.
  4. We gaan er hier vanuit dat je dit graag wilt.
  5. Klik op 'Account toevoegen'.
Dienovereenkomstig, hoe weet ik wat mijn smtp server is? Outlook voor PC

Klik in Outlook op Bestand. Ga vervolgens naar Accountinstellingen > Accountinstellingen. Dubbelklik op het tabblad E-mail op het account dat je wilt koppelen aan HubSpot. Onder Serverinformatie zie je de namen van je inkomende e-mailserver (IMAP) en uitgaande e-mailserver (SMTP).

Dus, kan geen verbinding maken met de server gmail?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen verbinding kunt maken met de Gmail-server. Eén mogelijkheid is dat uw internetverbinding niet goed werkt. Een andere mogelijkheid is dat de Gmail server down is. Als u zeker weet dat uw internetverbinding werkt en de Gmail-server in de lucht is, dan is de meest waarschijnlijke reden dat u geen verbinding kunt maken met de server dat u het verkeerde serveradres heeft. Het Gmail server adres is "imap.gmail.com". Wat is de IMAP van Gmail? IMAP van Gmail is een online protocol waarmee e-mailclients toegang krijgen tot de servers van Gmail om e-mailberichten op te halen of te versturen. IMAP is een moderner protocol dan POP3, en het biedt een aantal voordelen ten opzichte van POP3, zoals de mogelijkheid om berichten op de server te bewaren, zelfs nadat ze naar een lokale client zijn gedownload, en de mogelijkheid om de labeling- en filterfuncties van Gmail te gebruiken vanuit de e-mailclient.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Vervolgens, hoe smtp server instellen?

Outlook SMTP instellingen

  1. SMTP Server: smtp.office365.com.
  2. Port: 587 (lees meer over SMTP ports)
  3. Requires SSL: Yes.
  4. Requires TLS: Yes (indien beschikbaar)
  5. Authentication: Yes (Kies voor Login als er meerdere opties zijn)
  6. Username: Je volledige Outlook e-mailadres, dus bijvoorbeeld [email protected].
Dienovereenkomstig, waar staat de afkorting smtp voor? SMTP is een afkorting die staat voor Simple Mail Transfer Protocol. Het betreft een communicatie protocol om berichten naar een mailserver te verzenden of om te ontvangen. Voor de ontvangst van berichten wordt veelal IMAP en POP3 gebruikt.

Kan SMTP server niet vinden?

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken. Waar kan ik mijn Gmail account vinden? Om in te loggen op je Gmail-account moet je naar de Gmail-website gaan. Als je nog niet bent ingelogd, zie je een pagina met de optie "Aanmelden". Klik hierop en voer je gebruikersnaam (je volledige e-mailadres) en wachtwoord in. Als je bent ingelogd, zie je je inbox.

Kan niet meer inloggen op mijn Gmail account?

Ik kan niet meer inloggen op mijn Gmail-account.
Als je niet meer kunt inloggen op je Gmail-account, kan dit verschillende oorzaken hebben.
Misschien heb je het verkeerde wachtwoord ingevoerd of hebt je recentelijk je wachtwoord gewijzigd. Controleer of je het juiste wachtwoord hebt ingevoerd door het opnieuw in te voeren. Als je je wachtwoord hebt gewijzigd, moet je de nieuwe inloggen.
Het is ook mogelijk dat er een probleem is met je account. Als dit het geval is, kun je contact opnemen met Google om te vragen of er iets aan de hand is met je account.

Door Nally Farenbaugh

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik Gmail op mijn telefoon? :: Hoe verplaats ik een mail naar een map?
Handige links