Huis > K > Kan Geen Verbinding Maken Met De Smtp Server?

Kan geen verbinding maken met de SMTP server?

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, hoe werkt een smtp server?

Wat is SMTP? SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) is een relatief simpel, tekstgebaseerd protocol om e-mails te kunnen verzenden. Door eerst de afzender van het bericht te specificeren, gevolgd door de ontvanger(s), verzendgegevens en inhoud van een bericht, weet de e-mailclient wat het moet doen. Wat is het verschil tussen IMAP en POP3? Met POP3 download je je e-mail vanaf de server naar je apparaat (computer of telefoon). Je e-mail wordt doorgestuurd naar je apparaat en blijft niet bewaard op de server. Met IMAP kun je e-mailberichten op de server bekijken via je e-mailprogramma.

Wat zijn de instellingen voor Gmail account?

Er zijn een paar verschillende instellingen die u kunt aanpassen voor uw Gmail-account. Op het tabblad Algemeen van de pagina Instellingen kunt u uw taal, tijdzone, handtekening en de maximale paginagrootte voor uw Postvak IN aanpassen. Op het tabblad Accounts en importeren kunt u andere e-mailaccounts toevoegen of verwijderen, uw wachtwoord wijzigen en bepalen hoe u uw Gmail-berichten wilt afhandelen. In het tabblad Filters en geblokkeerde adressen kunt u filters aanmaken om uw inkomende berichten automatisch te beheren. U kunt ook e-mailadressen blokkeren voor het verzenden van berichten. In het tabblad Doorsturen en POP/IMAP kunt u doorsturen voor uw Gmail-berichten instellen en bepalen hoe u uw Gmail-berichten vanuit andere e-mailclients wilt benaderen. Dienovereenkomstig, welke poort uitgaande mail kpn? De uitgaande mailpoort voor kpn is 587.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Waar vind ik de instellingen van mijn email?

Uw e-mailinstellingen bijwerken of wijzigen vanuit Mail in het Configuratiescherm

  1. Open het configuratiescherm.
  2. Zoek in het Configuratiescherm naar het pictogram E-mail en open het.
  3. Klik in het venster E-mailconfiguratie - Outlook op E-mailaccounts...
Hoe kan ik IMAP activeren? moet

Als uw IMAP-account niet automatisch wordt gedetecteerd:
  1. Tik op Geen ___-account en tik vervolgens op IMAP op de pagina Account instellen.
  2. Voer uw wachtwoord in en selecteer Aanmelden.

Dienovereenkomstig, kan geen verbinding maken met de server outlook?

Outlook maakt geen verbinding met server op Windows-pc

  • 1] Start Outlook opnieuw.
  • 2] Controleer het internet.
  • 3] Controleer uw inloggegevens opnieuw.
  • 4] Controleer de Outlook-status.
  • 5] Gebruik SSL-gecodeerde verbinding.
  • 6] Repareer het Outlook-account.
  • 7] Outlook-gegevensbestand opnieuw opbouwen.
  • 8] Extensies uitschakelen.
Dienovereenkomstig, wat wordt bedoeld met imap server? IMAP is een protool dat gebruikt kan worden om e-mail op te halen van een mailserver. Het staat voor Internet Message Access Protocol.

Trouwens, wat is een pop3 server?

Een pop3-server is een server die e-mailberichten aflevert aan een e-mailprogramma op een lokale computer. Het e-mailprogramma moet zich aanmelden bij de pop3-server met een gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de e-mailberichten.

Door Hoem

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een snelkoppeling van Gmail? :: Wat is de SMTP server van Gmail?
Handige links