Huis > H > Hoe Vind Ik Oude Mails In Gmail Terug?

Hoe vind ik oude mails in Gmail terug?

Je kunt operatoren gebruiken zoals older_than en newer_than . Je kunt zoeken op dag, maand en jaar. Als je bijvoorbeeld zoekt op older_than:6m dan zoek je naar e-mails die ouder zijn dan zes maanden. newer_than:3d toont alle berichten die je in de afgelopen drie dagen hebt ontvangen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik beeldscherminstellingen?

De meeste geavanceerde weergave-instellingen van eerdere versies van Windows zijn nu beschikbaar op de pagina met weergave-instellingen.

Hoe kun je een mail terughalen?

Open het bericht dat u wilt intrekken en vervangen. Klik op het tabblad Bericht en klik in de groep Acties op Andere acties. Klik vervolgens op Dit bericht intrekken. Selecteer Ongelezen kopieën van dit bericht verwijderen of Ongelezen kopieën verwijderen en vervangen door een nieuw bericht. Dienovereenkomstig, waar zijn mijn mails gebleven gmail? Klik in het zoekvak op de pijl-omlaag. . Klik op het dropdownmenu Alle berichten, selecteer Mail & Spam & Prullenbak. Geef wat informatie op die in de ontbrekende e-mails moet staan.

Vervolgens, kan ik een verwijderd bericht terughalen?

Ja, u kunt een verwijderd bericht terughalen. Klik daarvoor op de map "Prullenbak" in de linker zijbalk. Er verschijnt dan een lijst met alle verwijderde berichten. Van hieruit kunt u op een bericht klikken om het te openen, of op de knop "Herstellen" klikken om het bericht terug naar uw inbox te verplaatsen. Kan ik wat in de prullenbak verwijderd is terug halen? Nee, u kunt geen items terughalen die uit de prullenbak zijn verwijderd. Zodra een item uit de prullenbak is verwijderd, is het permanent van uw computer verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Je kunt ook vragen waar vind ik oude e mailberichten?

Mail (Windows 10)

  1. Open het programma Mail van Windows 10.
  2. Klik eventueel onder 'Accounts' op het mailaccount waarvan u de verwijderde berichten wilt terugzien.
  3. Klik onder 'Mappen' op Meer.
  4. Klik in het uitklapmenu op Prullenbak.
  5. Zoek de mail op.
  6. Sleep de mail terug naar Postvak IN.
Waarom zie ik niet al mijn mails? Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed.

Daarvan, waarom zie ik niet alle mail in gmail?

Controleer of je de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord voor je andere account hebt opgegeven. Als je e-mail ophaalt vanuit een ander Gmail-adres, controleer je of POP is ingeschakeld. Wijzig de toegangsinstellingen in het account waaruit je e-mails wilt importeren. Kan je een mail ongedaan maken Hotmail? Je kunt een verstuurde e-mail in Hotmail niet ongedaan maken. Eenmaal verstuurd, is de e-mail niet meer te wijzigen of te verwijderen.

Dienovereenkomstig, hoe lang blijft mail bewaard bij gmail?

Gmail bewaart e-mail gemiddeld ongeveer zes maanden. Dit is echter afhankelijk van de gebruiker. Sommige gebruikers kiezen ervoor om e-mail langer te bewaren, terwijl anderen ervoor kiezen om e-mail sneller te verwijderen.

Door Applegate Roethler

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal je verwijderde SMS berichten terug? :: Hoe haal ik een verwijderde mail terug?
Handige links