Huis > H > Hoe Kun Je Account Weer Terug Krijgen Van Google Als Die Verwijderd Is?

Hoe kun je account weer terug krijgen van Google als die verwijderd is?

Gebruikers en hun gegevens herstellen

  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.
  2. Ga op de homepage van de Beheerdersconsole naar Gebruikers.
  3. Klik op Meer opties.
  4. Plaats de muisaanwijzer op de gebruiker.
  5. Lees het bevestigingsbericht.
  6. Selecteer een organisatie-eenheid waaraan u de gebruiker wilt toewijzen.
  7. Klik op Herstellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe korting krijgen bij Amazon?

Er worden extra kortingen aangeboden door Amazon.co.uk. Als je een Amazon kortingscode gebruikt, kun je tot 40% besparen op een bepaald product of een hele bestelling. Het bedrag van de korting is nooit hetzelfde.

Dus, waarom account verifieren?

We vragen u soms te bewijzen dat u geen robot bent voordat u een account kunt maken of hierop kunt inloggen. Deze maatregel is ingesteld om u te beschermen tegen misbruik. Deze extra bevestiging per telefoon is een effectieve manier om te voorkomen dat spammers onze systemen misbruiken. Waarom krijg ik geen sms code? Kun je geen sms-berichten ontvangen? Dit kan komen door je simkaart, het netwerk,of de instellingen van je telefoon. In dit artikel nemen we de meest voorkomende oplossingen met je door. Het uit- en inschakelen van je toestel is vaak al de oplossing.

Wat is de sms code?

De tekstberichtcode is de code die wordt gebruikt om tekstberichten te verzenden. Het is een viercijferige code die wordt gebruikt om tekstberichten van de ene telefoon naar de andere te sturen. Hoe kom ik aan een Herstelcode? Om een herstelcode te krijgen, moet u naar het tabblad Instellingen gaan en vervolgens op de optie Herstelcode klikken. Vanaf hier kunt u een nieuwe herstelcode genereren.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dienovereenkomstig, kan mijn apple id niet verifieren?

Als u geen vertrouwd apparaat bij de hand hebt, kunt u een verificatiecode ontvangen via een sms-bericht of oproep naar uw vertrouwde telefoonnummer. Klik in het inlogscherm op 'Geen verificatiecode ontvangen?' . Kies voor de optie om de code te laten versturen naar uw vertrouwde telefoonnummer. Kan geen verificatie sms ontvangen Iphone? Er is dus een workaround voor degenen die geen sms verificaties kunnen ontvangen van bepaalde instanties. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is om je verificatie opnieuw in te stellen bijvoorbeeld bij Apple of ING. Je meldt je als het ware opnieuw aan voor de verificatie met jouw mobiele nummer.

Waarom kan ik niet meer inloggen?

Check je browser

  • Een aantal browsers (zoals Chrome) gebruiken 'Auto aanvullen'. De browser onthoudt velden die je eerder in formulieren hebt ingevuld en vult deze automatisch in. Gebruik deze functie niet.
  • Als je browser geen cookies toelaat, kan het zijn dat inloggen niet lukt. Kijk dus of je browser cookies toelaat.
Kan nergens meer inloggen? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Controleer of je internetverbinding werkt en of je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Als je problemen blijft ervaren, neem dan contact op met de klantenservice.

Kan niet meer inloggen op Microsoft account?

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen als je niet meer in kunt loggen op je Microsoft-account. Allereerst kun je proberen in te loggen op de website van Microsoft met je accountgegevens. Als dat niet werkt, kun je proberen in te loggen met een ander account. Als je nog steeds niet in kunt loggen, kun je contact opnemen met de klantenservice van Microsoft.

Door Demetra Welton

Vergelijkbare artikelen

Hoe vind ik mijn wachtwoord van mijn mail? :: Hoe kom ik achter een wachtwoord van Gmail?
Handige links