Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Imap En Pop3?

Wat is het verschil tussen IMAP en POP3?

Met POP3 download je je e-mail vanaf de server naar je apparaat (computer of telefoon). Je e-mail wordt doorgestuurd naar je apparaat en blijft niet bewaard op de server. Met IMAP kun je e-mailberichten op de server bekijken via je e-mailprogramma.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Kan ik in Gmail sorteren op afzender?

Eigenlijk biedt Gmail geen manier om berichten te sorteren op afzender, want Gmail laat je in e-mails zoeken, en je kunt niet sorteren. Hoe verplaats ik een mail naar mijn documenten? In de meeste mailprogramma's doet u dit door met de linkermuisknop te klikken op de mail en de linkermuisknop ingedrukt te houden terwijl u de muisaanwijzer naar de map sleept. Boven de map laat u de muisknop los. Het mailtje is nu verplaatst van uw Postvak IN naar de map.

Hoe mails rangschikken?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Verschillende mensen kunnen verschillende methoden hebben om hun mail te rangschikken, en er is niet één goede of verkeerde manier om het te doen. Sommige mensen kunnen ervoor kiezen hun mail te rangschikken op belangrijkheid, met de belangrijkste berichten bovenaan de lijst. Anderen rangschikken hun mail op afzender, waarbij berichten van vrienden of familieleden bovenaan staan. Weer anderen kunnen hun mail rangschikken op datum van ontvangst, waarbij de meest recente berichten bovenaan staan. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen hoe de mail wordt gerangschikt. Hoe verander ik mijn e-mailadres in Outlook? Om uw e-mailadres in Outlook te wijzigen, moet u eerst Outlook openen en vervolgens naar het tabblad Bestand gaan. Zodra u in het tabblad Bestand bent, moet u op de optie Accountinstellingen klikken en vervolgens opnieuw de optie Accountinstellingen kiezen. Nadat u op de optie Accountinstellingen hebt geklikt, kunt u al uw accountgegevens zien. Van hieruit moet u het e-mailaccount vinden dat u wilt wijzigen en vervolgens op de knop Wijzigen klikken. Zodra u op de knop Wijzigen hebt geklikt, kunt u uw e-mailadres wijzigen.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Dienovereenkomstig, wat is een geldig e-mailadres?

Er bestaat een website waarmee je een e-mailadres op echtheid kunt controleren: Open de website e-mail checker. Vul het e-mailadres in de balk. Klik op Check om het e-mailadres op echtheid te testen. Dit in overweging nemend, wat gebeurt er met oude mailadressen? Providers zijn wettelijk verplicht om overstappers nog 6 maanden toegang te geven tot hun oude e-mailadres. Daarna wordt dit e-mailadres niet meer beschikbaar. Zorg ervoor dat je deze 6 maanden gebruikt om je nieuwe mailadres bij alle instanties, organisaties en je andere contacten door te geven.

Waar kan ik mijn emailadres vinden?

Gebruik een e-mailzoektool. Eén van de makkelijkste manieren om een e-mailadres te vinden is door een e-mailzoekservice te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is iemands naam en/of website invullen en de tool zoekt het relevante adres voor je op. Wat is het nut van een Google-account? De voornaamste reden om een Google-account aan te maken is omdat het toegang geeft tot alle Google-producten en -diensten. Denk hierbij aan Gmail, YouTube, Drive, Agenda en nog veel meer. Het aanmaken van een account is gratis en relatief eenvoudig. Eenmaal ingelogd kun je gemakkelijk berichten delen met anderen, bestanden opslaan en synchroniseren en video's bekijken.

Is Mail en Gmail hetzelfde?

Nee, Mail en Gmail zijn niet hetzelfde. Mail is een e-mailservice van Apple en Gmail is een e-mailservice van Google.

Door Mini

Vergelijkbare artikelen

Waarom komt er geen mail meer binnen? :: Kan ik Gmail opnieuw installeren?
Handige links