Huis > W > Wat Is Goedkoper Dan Aliexpress?

Wat is goedkoper dan AliExpress?

Eén van de beste AliExpress alternatieven is Banggood. Deze winkel zoals AliExpress is wellicht de meest vergelijkbare webshop met zijn grotere broer Ali. Vooral vanwege het assortiment, maar ook vanwege de globale focus van het bedrijf.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet meer bij AliExpress?

Het is op dit moment niet mogelijk om te bestellen vanwege een update van de site, aldus AliExpress. Is het mogelijk om opnieuw in te loggen op de site? Als het slechts een storing is, kunt u meteen bestellen.

Wat is beter Ali of Wish?

Wish is de meer internationaal georiënteerde webshop waarbij aanbieders van over de hele wereld producten aanbieden op het platform. Bij AliExpress zijn het dus voornamelijk Chinese en enkele andere Aziatische buurlanden. Het aanbod van de websites is alleen wel grotendeels hetzelfde. Dus, hoe betrouwbaar is aliexpress? Als je een bestelling plaatst garandeert AliExpress je altijd een veilige koop, ongeacht de aanbieder. Zo krijg je altijd je geld terug als je je bestelling niet ontvangt en krijg je dit ook volledig of gedeeltelijk terug als het ontvangen product anders is dan de beschrijving op de website.

Waar zit BangGood?

Banggood is een Chinees bedrijf gevestigd in Shenzhen, Guangdong. Het is een e-commercebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van elektronica, gadgets en andere consumentengoederen. Het bedrijf werd opgericht in 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste e-commercebedrijven in China. Dus, waar is banggood? Banggood is een wereldwijde online retailonderneming met hoofdkantoor in Guangzhou, China. Het bedrijf verkoopt een breed scala aan producten, waaronder elektronica, kleding, huis- en tuinartikelen en meer. Banggood heeft een team van meer dan 3.000 werknemers en biedt diensten aan klanten in meer dan 200 landen. Het bedrijf heeft een sterke focus op het leveren van uitstekende klantenservice en biedt een aantal functies om winkelen gemakkelijk en handig te maken, zoals gratis verzending, 24/7 klantenservice en een breed scala aan betalingsmogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Waar moet ik op letten bij het kopen bij AliExpress?

Let op de kosten, tenzij u van onaangename verrassingen houdt, en lees altijd de recensies, voor zover mogelijk. U moet andere zoektermen gebruiken. Het is altijd een goed idee om verder weg te kijken op AliExpress.

Trouwens, wat is het verschil tussen alibaba en aliexpress?

Aliexpress is dus een dochteronderneming van Alibaba. AliExpress kan eigenlijk simpel gezegd vergeleken worden met het Amerikaanse Ebay. Het grote verschil tussen Alibaba en AliExpress is dat Alibaba meer gericht is op bedrijven en AliExpress meer op consumenten. Dus, welke site lijkt op aliexpress? AliExpress alternatief?Vier Chinese webshops zoals AliExpress!

  • DealExtreme (DX.com) – AliExpress alternatief met groot aanbod.
  • GearBest.com – soms goedkoper dan AliExpress!
  • Banggood.com – Chinese webshop met goede prijzen.
  • LightInTheBox en MiniInTheBox.
  • Vragen, opmerkingen, eigen aanvullingen?

Wat dit betreft, wat lijkt op aliexpress?

De Top AliExpress Dropshipping Alternatieven

  • Printful.
  • Spocket.
  • Alibaba.
  • Salehoo.
  • Doba.
  • DHgate.
  • Taobao.
  • wereldwijd Merken.
Waarom niet kopen bij Wish? Er zijn een aantal verschillende redenen waarom mensen niet van Wish willen kopen. Sommige mensen vinden de prijzen te hoog, vooral als je bedenkt dat je vaak moet wachten tot de items aankomen. Andere mensen hebben slechte ervaringen met het bedrijf gehad, zoals problemen met klantenservice of het ontvangen van beschadigde of verkeerde producten. Ook is het belangrijk om te bedenken dat Wish verkoopt via een derde partij, dus als er iets fout gaat met je bestelling, kan het moeilijk zijn om het probleem op te lossen.

Hoeveel mag je bestellen bij Wish?

Wish has a maximum order limit of $500 per order.

Door Lyris Gorr

Vergelijkbare artikelen

Wie is de eigenaar van Wish? :: Wat moet je doen als je controller niet aan gaat?
Handige links