Huis > W > Wie Vermoorde Pietro Savastano?

Wie vermoorde Pietro Savastano?

Ciro is de moordenaar van Pietro Savastano en moest daardoor Napels verlaten en schuilen in het Bulgaarse Sofia. 'De onsterfelijke' heeft zijn vertrouwde sigaret in de mondhoek, maar zijn ogen en hart zijn leger dan ooit. Ciro lijkt een monument te zijn geworden van de starre zinloosheid waarin hij opgroeide.

Lees verder

Vervolgens, waar is de serie gomorra opgenomen?

Danny Ghosen bedreigd door camorra tijdens opnames in Italiaanse maffiawijk. De maffiawijk Scampia in Napels werd wereldberoemd door het boek, de film en de serie Gomorra, die gaan over de camorra - de Napolitaanse maffia. Wat dit betreft, wat betekent gomorra in italiaans? de zusterstad van Sodom, genoemd in de Bijbel, o.a. in Gen. 19.

Wat is Gomorra?

Gomorra is een goddeloze stad in de Bijbel die door God werd verwoest vanwege de slechte daden van haar inwoners. Hoe heet de film van Gomorra? De naam van de film is Gomorra. De film gaat over de Camorra, een Italiaans misdaadsyndicaat.

Dienovereenkomstig, wie speelt ciro di marzio?

Marco D'Amore (12 juni 1981) is een Italiaans acteur en regisseur die vooral bekend werd door zijn rol als Ciro Di Marzio in de televisieserie Gomorra en de daaruit voortkomende film L'immortale. Is Gomorra goed? De serie is hard, rauw en bij vlagen misselijkmakend, schreef de Volkskrant ooit. De serie loopt al een aantal jaren en ik geloof dat ik in die tijd al zo'n 250 – vaak jonge – mensen vermoord heb zien worden. Vaak op een gruwelijke manier, meestal door schoten uit zo'n pistool met geluidsdemper.

Dit in overweging nemend, hoe rijk is de maffia?

De 'Ndrangheta, de maffiaclub uit de punt van de Italiaanse laars, harkte vorig jaar 53 miljard euro binnen. Dat is meer dan McDonald's en Ikea samen. Wie zegt dat misdaad niet loont? De Italiaanse maffia verdient miljarden met drugshandel, afpersing en andere zaken die bij wet verboden zijn. Wat is vergelijkbaar met peaky Blinders? De tv-serie Peaky Blinders gaat over de gelijknamige criminele organisatie in Birmingham in het Verenigd Koninkrijk in de jaren na de Eerste Wereldoorlog. De serie wordt gerekend tot het genre historische misdaad fiction en is daarmee vergelijkbaar met andere series in dit genre, zoals Boardwalk Empire, Ripper Street en Gangs of New York.

Daarvan, waar l immortale kijken?

Dit is een technische vraag over het programma "l'immortel". Het programma is een fotobewerkingsprogramma dat gebruikers in staat stelt foto's te bewerken en op te slaan in een format dat niet van de aard is. Het programma is ontworpen om foto's te bewerken die zijn genomen met een digitale camera, en de gebruiker kan de foto's opslaan in een formaat dat compatibel is met de camera.

Door Quiteri

Wat is de beste vertaal site? :: Hoe loopt Gomorra seizoen 5 af?
Handige links