Huis > H > Hoe Log Je In Op Een Ander Account?

Hoe log je in op een ander account?

Overschakelen naar een ander account

  1. Log op uw computer in bij Google.
  2. Selecteer uw profielafbeelding of initiaal in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer in het menu het account dat u wilt gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dit in overweging nemend, is een gmail account hetzelfde als een google account?

Als je Gmail gebruikt, heb je al een Google-account. Met een Google-account heb je kosteloos toegang tot Google-producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Inloggen op je Google-account (of bij een Google-product): Ga naar de inlogpagina van het product (voor Google-accounts is dit myaccount.google.com). Wat is mijn Google account gebruikersnaam? Google account vergeten

  1. Ga naar mail.google.com.
  2. Klik op de koppeling 'Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?
  3. Voer onder 'Gebruikersnaam vergeten?
  4. Klik op 'Verzenden'.
  5. Typ de tekens die in de afbeelding worden weergegeven, in het tekstvak en klik op 'Verzenden'.

Dienovereenkomstig, kan niet meer inloggen op mijn gmail account?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien niet kunt inloggen op uw Gmail-account. De eerste reden is dat u misschien uw wachtwoord bent vergeten. In dat geval kunt u de functie "Wachtwoord vergeten" op de inlogpagina van Gmail gebruiken om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. De tweede reden is dat uw account gehackt kan zijn. In dat geval moet u uw wachtwoord zo snel mogelijk wijzigen en tweestapsverificatie inschakelen voor extra veiligheid. De derde reden is dat uw account mogelijk is geschorst door Google. Dit kan gebeuren als u de servicevoorwaarden schendt, bijvoorbeeld door spamberichten te versturen. Als uw account is geschorst, moet u contact opnemen met Google om de schorsing ongedaan te maken. Je kunt ook vragen waar vind ik mijn google-account op telefoon? Als u een Android-telefoon gebruikt, kunt u uw Google-account vinden door de app Instellingen te openen en op de optie "Accounts" te tikken. Als u een iPhone gebruikt, kunt u uw Google-account vinden door de app Instellingen te openen en op de optie "Mail, Contacten, Agenda's" te tikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Hoe log ik in op mijn Microsoft account?

Meld je aan bij het dashboard van je Microsoft-account

  1. Ga naar Microsoft-account en selecteer Aanmelden.
  2. Typ het e-mailadres, het telefoonnummer of de Skype-aanmeldgegevens die je gebruikt voor andere services (Outlook, Office enzovoort) en selecteer Volgende.
Vervolgens, wat is het verschil tussen een google account en een microsoft account? Een Microsoft-account is een e-mailadres en wachtwoord die u voor Outlook.com, Hotmail-, Office, OneDrive, Skype, Xbox en Windows gebruikt. Wanneer u een Microsoft-account maakt, kunt u elk e-mailadres gebruiken als gebruikersnaam, ook adressen van Outlook.com, Yahoo! of Gmail.

Wat dit betreft, wat valt onder google account?

Met een Google-account kunnen we inloggen bij alle online publieksdiensten van Google. Denk aan Drive, Foto's, YouTube en Gmail. Iedereen met een e-mailadres dat eindigt op @gmail.com heeft automatisch een Google-account. Wat is een Gmail account? Een Gmail-account is een e-mailaccount van Google. Gmail is een gratis e-mailservice die Google aanbiedt. Gmail is beschikbaar in meerdere talen, waaronder het Nederlands.

Waar kan ik mijn opgeslagen wachtwoorden vinden?

De meeste browsers (zoals Chrome, Edge en Safari) bewaarden je wachtwoorden op je apparaat. Dit betekent dat je ze niet hoeft in te voeren wanneer je ze nodig hebt.
Om je wachtwoorden op te halen in je browser:
Chrome: ga naar chrome://settings/passwords
Edge: ga naar edge://settings/passwords
Safari: ga naar Preferences -> Passwords

Door Mauralia

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen gebruikersnaam en wachtwoord? :: Waar heb ik een Google account voor nodig?
Handige links