Huis > W > Wat Te Doen Als Google Steeds Stopt?

Wat te doen als Google steeds stopt?

Een exacte oorzaak voor de storing is niet bekend. Technologiesite Android Authority vermoedt dat het te maken heeft met een recente update voor de app, die bij gebruikers automatisch wordt geïnstalleerd. Niet alle Android-toestellen zijn getroffen, maar op Twitter druppelen klachten van gebruikers wereldwijd binnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Vervolgens, wat moet je doen als google het niet doet?

Androidte

Probeer eerst deze algemene oplossingen voor Chrome-crashes

  1. Sluit elk tabblad behalve het tabblad waarop de foutmelding wordt weergegeven.
  2. Sluit andere apps of programma's die worden uitgevoerd.
  3. Onderbreek app- of bestandsdownloads.
Dus, kan geen verbinding maken met google server? Verbindingsproblemen kunnen door veel factoren worden veroorzaakt, waaronder onjuiste netwerkroutering, maar ook verouderde inhoud in de cache van uw pc. Check out de beste VPN's u kunt gebruiken om verbindingsproblemen te verminderen.

En nog een vraag, kan google op dit moment niet bereiken?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u Google momenteel niet kunt bereiken. Het kan een probleem met uw internetverbinding zijn, een probleem met uw DNS-instellingen of een probleem met de servers van Google. Als u ook problemen hebt om andere websites te bereiken, is het waarschijnlijk een probleem met uw internetverbinding. Als u alleen problemen heeft met toegang tot Google, dan kan het een probleem zijn met hun servers of uw DNS-instellingen. Wat betekent de melding Google is gestopt? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u het bericht "Google is gestopt" ziet. Een mogelijkheid is dat u een verouderde versie van de Google-app op uw apparaat hebt. U kunt dit oplossen door de app bij te werken naar de nieuwste versie.
Een andere mogelijkheid is dat uw toestel niet compatibel is met de Google-app. In dat geval moet je een andere zoekmachine gebruiken.
Tot slot is het ook mogelijk dat er een probleem is met de Google-servers. Als dit het geval is, kunt u niet veel doen behalve wachten tot het probleem is opgelost.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Waarom loopt Google steeds vast?

Google bevestigt dat Android-apps crashen door probleem System WebView. Google heeft bevestigd dat een probleem met crashende apps te wijten is aan een update van System WebView, een toepassing in Android die apps gebruiken om webcontent te laten zien. Onder meer Gmail gebruikt die toepassing. Dienovereenkomstig, waarom stopt google nieuws steeds? Je beheerder heeft mogelijk de toegang tot Google Nieuws uitgezet. Neem voor meer informatie contact op met je accountbeheerder. News.google.nl is alleen toegankelijk als je uitlogt van het account. Voor toegang tot Google Nieuws log je uit van het account of schakel je over naar een persoonlijk Gmail-account.

Dienovereenkomstig, waarom steeds google melding?

Blijft deze melding toch steeds weer terugkeren dan komt dat meestal omdat de cookie wordt gewist. Worden cookies verwijderd door een cleantool dan is het probleem eenvoudig op te lossen door deze te verwijderen (sowieso verstandig, want cleantools veroorzaken vaak meer problemen dan ze oplossen...). Bovendien, hoe reset je google? De meest eenvoudige manier om je Google-account opnieuw in te stellen, is door op de volgende link te klikken: https://accounts.google.com/signin/recovery. Als je je account niet kunt herstellen via de link, dan kun je de ondersteuning inschakelen door op de volgende link te klikken: https://support.google.com/accounts/contact/suspended?hl=nl.

Kan geen webpagina's openen?

Als u problemen ondervindt bij het openen van webpagina's, kan dit verschillende oorzaken hebben. Soms is het probleem tijdelijk en lost het zichzelf vanzelf weer op. In andere gevallen kan het helpen om uw browser opnieuw te starten of de pagina te vernieuwen. Als dat niet werkt, controleer dan of u een goede internetverbinding hebt. Als u nog steeds problemen ondervindt, raadpleeg dan de ondersteuningspagina van uw browser of neem contact op met de klantenservice.

Door Mateo Vanhyning

Vergelijkbare artikelen

Kan niet op Google telefoon? :: Welke GPS app voor Android?
Handige links