Huis > H > Hoe Kan Ik Google Assistant Activeren?

Hoe kan ik Google Assistant activeren?

De Google Assistent openen met je stem

  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de Assistent-instellingen of open de Google Assistent-app. en zeg 'Assistent-instellingen'.
  2. Tik onder Populaire instellingen op Voice Match.
  3. Zet Hey Google aan. Zet de Google Assistent aan als je Hey Google niet kunt vinden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dus, hoe praat je tegen google home?

Zeg 'Hey Google' gevolgd door een vraag of opdracht. De Assistent luistert als de ledlampjes op de bovenkant van het apparaat draaien (Google Home) of knipperen (Google Nest Mini (2e generatie), Google Home Mini (1e generatie), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub en Google Nest Hub Max). Hoe kom ik in instellingen? Selecteer de knop Start en selecteer vervolgens instellingen . Blader vervolgens door de verschillende categorieën of gebruik een zoekopdracht om te vinden wat u zoekt.

Waarom reageer je niet op Oké Google?

Er zijn een paar redenen waarom "Oké Google" mogelijk niet werkt als spraakopdracht op uw telefoon. Een reden kan zijn dat de Google-app niet is ingesteld als uw standaardassistent. Om dit op te lossen, kunt u naar de instellingen van uw telefoon gaan en op "Assistent" tikken om de Google-app als uw standaardassistent te kiezen.
Een andere reden kan zijn dat de taal op je telefoon niet is ingesteld op Engels (VS). Om dit te controleren, ga je naar de instellingen van je telefoon en tik je op "Taal en invoer". Als Engels (VS) geen optie is onder "Talen", kun je het toevoegen door op het "+"-teken te tikken.
Als geen van deze oplossingen werkt, is het mogelijk dat de microfoon van uw telefoon niet goed werkt. Probeer de microfoon te testen door een spraakmemo op te nemen. Als de opname onduidelijk is, is er misschien een probleem met de microfoon dat je moet laten repareren. Waarom werkt Hey Google niet in het Nederlands? Hey Google is een spraakgestuurde assistent waarmee gebruikers taken kunnen uitvoeren of vragen kunnen stellen met behulp van natuurlijke taal. De assistent is momenteel alleen beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Spaans en Koreaans. Nederlands wordt momenteel niet ondersteund.
Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Hey Google niet in het Nederlands werkt. Eén reden zou kunnen zijn dat de assistent nog niet genoeg gegevens heeft om de Nederlandse taal te ondersteunen. Een andere reden zou kunnen zijn dat er niet genoeg Nederlandstalige gebruikers van de assistent zijn om ondersteuning van de taal te rechtvaardigen. Ten slotte is het ook mogelijk dat Google nog niet klaar is om de assistent in het Nederlands te lanceren.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Hoe werkt tekst naar spraak?

Tekst naar spraak

Documenten voorlezen met Android Tekst naar spraak

  1. Raak het pictogram Microfoon aan op het toetsenbord.
  2. Volg de instructies in het dialoogvenster.
  3. Spreek duidelijk in de microfoon van uw apparaat.
Mensen vragen ook: welk nummer is dit google? Tik op je telefoon op de startknop en houd deze vast of zeg 'Hey Google'. Vraag 'Welk nummer is dit?' Speel een nummer af, neurie, fluit of zing een melodie van een nummer. Neuriën, fluiten of zingen: De Google Assistent zal mogelijke overeenkomsten voor het nummer identificeren.

Bovendien, kan ik hey google veranderen in iets anders?

Open de Google Assistent op je smartphone of tablet door lang op je thuisknop te drukken, of “Hey Google” te zeggen; Zeg “Ik wil mijn naam voor de Google Assistent veranderen”; Geef vervolgens aan hoe je door de app genoemd wil worden; Bevestig je keuze door “ja” te zeggen, of op het duimpje omhoog te drukken. Wat is het verschil tussen Google Home en Nest? Google Home en Nest zijn twee verschillende producten van Google. Google Home is een spraakgestuurde assistant die je kunt gebruiken om informatie op te zoeken, met je agenda te werken, muziek af te spelen en nog veel meer. Nest is een thermostaat en home-automatiseringssysteem dat je kunt gebruiken om je huis te verwarmen of koelen, je verlichting aan te passen, je deuren te unlocken en nog veel meer.

Wat kost Google Nest abonnement?

Google Nest subscription kost 7 euro per maand of 70 euro per jaar.

Door Obrien

Vergelijkbare artikelen

Waar zit de assistent app? :: Wat kun je doen met Hey Google?
Handige links