Huis > H > Hoe Kan Ik Praten Met Google Home?

Hoe kan ik praten met Google Home?

Een gesprek voeren via je speaker of scherm

  1. Open de Google Home-app .
  2. Tik rechtsboven op je account Instellingen voor de Assistent. Verder praten .
  3. Schakel 'Verder praten' in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is Windows 10 Home?

Het basispakket voor de algemene gebruiker die Windows voornamelijk thuis gebruikt, heet Windows 10 Home. De functies die gericht zijn op de brede consumentenmarkt zijn in deze versie opgenomen.

Waar vind ik instellingen op mijn iPhone?

In de Instellingen-app kun je iPhone-instellingen zoeken die je wilt aanpassen, zoals je toegangscode en geluiden voor meldingen.

  1. Tik op 'Instellingen' in het beginscherm (of in de appbibliotheek).
  2. Veeg omlaag om het zoekveld weer te geven en typ een term, bijvoorbeeld "iCloud". Tik vervolgens op een instelling.
Hoe krijg ik een icoon op mijn telefoon? Android apparaat (Samsung, Huawei, LG etc)
  1. Druk rechtsboven op het menu met de drie puntjes en kies 'Toevoegen aan startscherm'
  2. Wijzig eventueel de titel (bijv.
  3. Je kan nu op het icoontje tikken en ingedrukt houden om het te verslepen op een plek naar keuze op het startscherm.

Vervolgens, waar is mijn mobiel?

Aangenomen dat u vraagt waar uw mobiele telefoon zich bevindt, hangt het antwoord af van waar u hem het laatst had. Probeer de laatste plaats te controleren waar je hem hebt gehad, of een gemeenschappelijke ruimte in je huis of kantoor. Als u hem dan nog steeds niet kunt vinden, kunt u bij uw provider navragen of zij u kunnen helpen hem te vinden. Kan ik Hey Google veranderen? Ja, dat kan. U kunt uw "Hey Google"-instellingen wijzigen in de Google-app. Om dit te doen, opent u de Google-app, tikt u op de drie lijnen in de linkerbovenhoek en tikt u vervolgens op Instellingen. Scroll naar beneden naar het gedeelte "Stem" en tik op "Hey Google". Hier kunt u het wekwoord wijzigen in "Ok Google" of de functie Hey Google helemaal uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe krijg ik Google op mijn telefoon?

Downloaden en installeren gaat heel eenvoudig:

  1. Zoek Google Chrome in de Google Play Store.
  2. Tik op installeren.
  3. Tik op accepteren.
Trouwens, kan ik met google praten? Zeg 'Hey Google' en stel je vraag of spreek een opdracht uit. Luister naar het antwoord. Stel nog een vraag of spreek een opdracht uit. Als Verder praten aan staat, blijft de Google Assistent ongeveer acht seconden luisteren of er vervolgvragen komen.

En nog een vraag, welke google home is het beste?

De Google Home Max is de grootste speaker, mét de beste geluidskwaliteit. Daar betaal je dan ook wat meer voor. Maar je kunt er een goed feestje mee geven. Wat is de beste Google Home speaker? De beste Google Home speaker is de Google Home Max. Deze speaker heeft twee woofers en twee tweeters voor een rijke, diepe geluidsweergave. De speaker is ook uitgerust met Dolby processing voor een optimale geluidskwaliteit. Daarnaast is de Google Home Max ook compatibel met de Chromecast Audio, waardoor je muziek van je favoriete streamingdiensten kunt streamen naar de speaker.

Wat kan je aansluiten op Google Home?

Je kunt een aantal verschillende soorten apparaten aansluiten op Google Home. Denk hierbij aan apparaten zoals thermostaten, verlichting, deuren en garagedeuren. Ook kun je sommige entertainmentapparaten, zoals tv's en speaker systems, aansluiten op Google Home.

Door Rana Zyskowski

Vergelijkbare artikelen

Hoe koppel je apparaten aan Google Assistant? :: Waar zit de assistent app?
Handige links