Huis > W > Wat Kun Je Allemaal Met Hey Google?

Wat kun je allemaal met Hey Google?

Audioboeken: Luister naar audioboeken van Google Play Boeken op je speaker of scherm.

  • Tv's en speakers bedienen.
  • Je dag plannen.
  • Taken uitvoeren.
  • Taken beheren.
  • Antwoord krijgen op je vragen.
  • Apparaten in huis bedienen.
  • Iets leuks doen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe duur is een Google Assistent?

De Google Assistent spreekt sinds afgelopen zomer wel Nederlands. En nu ook de commando's voor de Google Home-speakers zijn vertaald, worden de speakers ook in Nederland verkocht. De 'gewone' Google Home kost 149 euro, terwijl de kleinere Mini-luidsprekers voor 59 euro per stuk worden verkocht. Dit in overweging nemend, kun je de stem van google assistant veranderen? De stem van de Assistent aanpassen

Tik rechtsboven op je account. Ga na of het Google-account dat je ziet, het account is dat is gekoppeld aan je speaker of scherm. Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen. kies een stem.

Daarvan, hoe verander je de naam van je google home?

Om de naam van uw Google Home te wijzigen, opent u de Google Home-app en tikt u op het apparaat dat u wilt hernoemen. Tik vervolgens op het pictogram Instellingen naast de apparaatnaam en selecteer Apparaat hernoemen. Voer de nieuwe apparaatnaam in en tik op OK. Kan ik jouw stem veranderen? Het is niet mogelijk uw stem te wijzigen nadat u deze heeft uitgebracht. Zodra u heeft gestemd, is uw stem definitief.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creƫert u een goudmijn voor hackers.

Vervolgens, hoe worden apparaten in een wlan met elkaar verbonden?

Via een apparaat met een draadloze adapter koppel je je aan een zogenaamd access point, een andere machine die signalen uitzendt. Heel wat commerciƫle access-points bevatten ook een router, switch en/of modem. Vandaar dat er ook gesproken wordt van een draadloze router of draadloze modem. Dienovereenkomstig, hoe heet een netwerk van verbonden apparaten? LAN's maken een comfortabele informatie-uitwisseling mogelijk tussen de verschillende apparaten die in het netwerk met elkaar zijn verbonden.

Dus, kan geen verbinding maken met het netwerk?

Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Netwerk en internet > Status > Netwerk opnieuw instellen. Op het scherm Netwerk opnieuw instellen selecteert u Nu opnieuw instellen > Ja om te bevestigen. Wacht totdat uw pc opnieuw wordt gestart en kijk of dit het probleem oplost. Trouwens, hoe zet je delen in directe omgeving aan? Druk op de knop 'Omgeving' in de linkerbenedenhoek van het scherm. Er verschijnt dan een menu met alle onderdelen die in de directe omgeving aanwezig zijn. Selecteer het onderdeel dat u wilt inschakelen door erop te klikken.

Wat is Koppelingsmodus?

Clutch mode is een manier om de automatische versnellingsbak van een auto te bedienen. In plaats van dat de auto zelf de versnellingen kiest, kiest de bestuurder de versnellingen met behulp van de hendel of de paddle shifters. Dit is vaak handig bij het rijden op hobbelige wegen of het nemen van scherpe bochten.

Door Chantal Knoblock

Vergelijkbare artikelen

Hoe geef je Google opdrachten? :: Hoe koppel je apparaten aan Google Assistant?
Handige links