Huis > K > Kan Google Authenticator Op 2 Telefoons?

Kan Google Authenticator op 2 telefoons?

Het is mogelijk om uw authenticatiecodes op verschillende apparaten te synchroniseren – u kunt het gewoon niet doen met Google Authenticator. Als je de flexibiliteit wilt om al je 2FA-codes op meerdere apparaten te hebben, raden we Authy aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Kan niet meer inloggen authenticator?

Mocht de verificatiecode uit de Google Authenticator app onverhoopt nog steeds niet geaccepteerd worden, dan kan je altijd de juiste code via SMS opvragen. Log hiervoor eerst in via de inlogpagina door je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Je wordt nu gevraagd om de verificatiecode in te voeren. Hoe authenticator opnieuw instellen? Google Authenticator instellen

  1. Ga op je apparaat naar je Google-account.
  2. Tik bovenaan het navigatievenster op Beveiliging.
  3. Tik onder Inloggen bij Google op Verificatie in 2 stappen.
  4. Tik in het gedeelte 'Voeg meer tweede stappen toe om te bevestigen dat jij het bent' onder Authenticator-app op Instellen.

Trouwens, hoe moet ik de microsoft authenticator opnieuw instellen?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u de Microsoft Authenticator kunt resetten. Een manier is om naar de app te gaan en de instellingen te vinden. Binnen de instellingen zou er een optie moeten zijn om de Authenticator te resetten. Een andere manier om de Authenticator te resetten is om de app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Dienovereenkomstig, hoe authenticator instellen op nieuwe telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren om een authenticator in te stellen op een nieuwe telefoon. Een manier zou zijn om een app zoals Google Authenticator of Authy te gebruiken. Deze apps genereren codes die u kunt gebruiken om in te loggen op uw account. Een andere manier is het instellen van een hardware token. Dit is een fysiek apparaat dat u op uw computer of telefoon kunt aansluiten en dat codes voor u genereert. Tot slot kunt u ook een sms-gebaseerde authenticator gebruiken, die codes naar uw telefoon stuurt via een sms.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Mensen vragen ook: wat is een verificatieapp?

Een verificatie app is een extra beveiligingslaag die een code genereerd op je smartphone. Als het wachtwoord en de nieuw gegenereerde code kloppen, kan er ingelogd worden. De werkwijze die bij de meeste websites werkt is dat de verificatieapp een code genereerd die je met de hand op de website moet invullen. Wat is de sleutel bij app authenticator? Het item dat u nodig hebt staat meestal ergens op het tabblad beveiliging. Deze optie werkt bijvoorbeeld met Google-accounts als u bent aangemeld bij een van de apps van het bedrijf, zoals YouTube. Sommige (maar niet alle) diensten tonen zelfs de geheime sleutel of QR-code van de authenticator in de instellingen.

Trouwens, waarom doet authenticator het niet?

Als u wordt gevraagd een nieuwe beveiligingscode in te voeren, maar de app genereert geen nieuwe code of de code werkt niet, dan kan het zijn dat de tijd op uw toestel niet correct is gesynchroniseerd. Ga naar het hoofdmenu van de Authenticator-app door de drie stippen rechtsbovenaan te selecteren. Dienovereenkomstig, hoe zet je 2 staps verificatie uit? Wanneer je 2-stapsverificatie hebt ingeschakeld, moet je elke keer als je inlogt een code invoeren die je per sms of via een authenticator-app ontvangt. Je kunt 2-stapsverificatie uitschakelen door in te loggen in je account op de site van de dienst die je gebruikt en naar de beveiligingsinstellingen te gaan. Vervolgens kun je de optie voor 2-stapsverificatie uitzetten.

Wat dit betreft, waar vind ik verificatie in twee stappen?

Dit vind je in de beveiligingsinstellingen van je account. Ga hiervoor naar de instellingen en klik op 'Beveiliging'. Onder 'Tweestapsverificatie' kun je aangeven hoe je deze wilt gebruiken.

Door Roldan

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik authenticator ontgrendelen? :: Hoe kan ik authenticator overzetten iPhone?
Handige links