Huis > H > Hoe Lang Bestaat Adres Onbekend?

Hoe lang bestaat adres onbekend?

Geschiedenis. Het programma wordt sinds januari 1971 uitgezonden, de eerste tijd door Hilversum 3, later door Radio 2. Later is de landelijke editie van het programma verhuisd naar NPO Radio 5, dat het sindsdien elke zondagmiddag uitzendt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Wat dit betreft, waar vind ik radio 5?

NPO Radio 5 heeft geen FM-(ether)frequentie. Op een FM-radio met antenne zijn we dus niet te ontvangen. Maar er zijn tal van andere mogelijkheden, zowel thuis als onderweg, om toch te luisteren! Denk aan DAB+, internet en satelliet. Hoe kan ik Radio 5 ontvangen in de auto? Via een 3,5 mm mini-jack ingang (aux) kun je met een kabeltje de koptelefoonuitgang van een mediaspeler, tablet of smartphone aansluiten op de autoradio. Er bestaan ook DAB+ autoradio adapters, in te pluggen bij de sigaretten-aansteker.

Vervolgens, hoe kan ik radio 5 luisteren?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u naar radio 5 kunt luisteren. Eén manier is om een radiostation te vinden dat radio 5 online uitzendt. Een andere manier is het downloaden van een radio 5 app op uw smartphone of ander mobiel apparaat. Zodra je de app hebt, kun je overal waar je een internetverbinding hebt naar radio 5 luisteren. Dienovereenkomstig, waarom is radio 5 niet op fm? Radio 5 is niet op FM omdat het een alleen digitaal station is.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Dienovereenkomstig, welke zender is de arbeidsvitaminen?

Arbeidsvitaminen is recordhouder als 's werelds langstlopende radioprogramma en sinds 1946 zeer populair. Hans Schiffers presenteert op NPO Radio 5 jouw verzoeklijsten en bespreekt jouw nieuws van de dag. Dienovereenkomstig, hoe vind ik radio 5 op dab+? Bij AM en FM zoek je op frequentie: zo was Radio 5 te ontvangen via 747 AM. Maar bij DAB+ kun je gewoon op je radio zoeken op de zendernaam. De ontvangst van DAB+ is bijna in het hele land 100 procent.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik radio luisteren in de auto?

Doe de ene kant van de AUX-kabel in de uitgang voor de koptelefoon van de radio. Doe de andere kan van de AUX-kabel in de AUX-ingang van de radio van de auto. U kunt nu luisteren naar DAB radio over de speakers van uw auto. Waar zit radio 5 bij Ziggo? Ziggo is een Nederlandse aanbieder van televisie, telefonie en internet. Het bedrijf Ziggo is in 2008 ontstaan door de fusie van @Home, Multikabel en Casema. Sinds de fusie is het bedrijf Ziggo de grootste aanbieder van televisie, telefonie en internet in Nederland.
Ziggo heeft vijf radiozenders: Radio 538, Sky Radio, Radio Veronica, Radio 10 en Q-music.
Radio 5 is te vinden op kanaal 913 bij Ziggo.

En nog een vraag, wat is het verschil tussen dab en dab+?

Dab+ is een verbeterde versie van dab. Dab+ maakt gebruik van een meer geavanceerde codec, waardoor het geluid beter klinkt. Dab+ is ook efficiënter, waardoor er meer zenders in een bepaalde band kunnen worden uitgezonden.

Door Velasco

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een DAB+ radio? :: Wat als je tijdelijk geen adres hebt?
Handige links