Huis > H > Hoe Kan Ik Google Chrome Als Standaardbrowser Instellen?

Hoe kan ik Google Chrome als standaardbrowser instellen?

Chrome instellen als uw standaardbrowser

  1. Ga op uw Android-apparaat naar Google Instellingen op een van deze plaatsen (afhankelijk van uw apparaat): Open de app Instellingen van uw apparaat. Scrol omlaag en selecteer Google.
  2. Tik op Apps.
  3. Open uw standaard-apps: Tik in de rechterbovenhoek op Instellingen. .
  4. Tik op Chrome .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Wat dit betreft, kan niet downloaden windows 10?

Als een download vastloopt of niet wordt voltooid op je Windows 10-computer of tablet, betekent dit meestal dat er bepaalde gegevens op je apparaat moeten worden vernieuwd. Hoe verouderde browser updaten? Browsers updaten op Android-toestel

  1. Open de Play Store.
  2. Tik bovenaan op het rondje met daarin uw foto of initialen.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren.
  4. Tik op het tabblad Beheren.
  5. Tik onder 'Beheren' op Updates beschikbaar om alle apps te zien waarvoor een update klaar is.
  6. Bekijk of de browser in de lijst met apps staat.

Hoe kom ik in mijn browser?

Aangenomen dat u vraagt hoe u toegang krijgt tot uw browser:
Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van uw besturingssysteem en de browser die u gebruikt.
Voor Windows-gebruikers is de meest gebruikelijke manier om uw browser te openen: klik op het menu Start en vervolgens op het programma dat u wilt gebruiken. Voor Internet Explorer is dat het "Internet Explorer"-pictogram. Voor Firefox is dit het "Mozilla Firefox"-pictogram. Voor Chrome is dit het pictogram "Google Chrome".
Als u een Mac gebruikt, is het proces vergelijkbaar. Klik op het Finder-pictogram en vervolgens op de map Toepassingen. Van daaruit kunt u dubbelklikken op het pictogram van de browser die u wilt gebruiken.
Een andere manier om uw browser te openen, ongeacht uw besturingssysteem, is het gebruik van een sneltoets. Voor Windows-gebruikers is de meest gebruikelijke sneltoets de toetsen "CTRL" en "E" tegelijk indrukken. Voor Mac-gebruikers is de meest gebruikelijke sneltoets de toetsen "Command" en "E" tegelijk indrukken. Wat te doen bij verouderde browser? Er zijn een paar verschillende mogelijkheden om met een verouderde browser om te gaan. De eerste optie is om de browser gewoon te blijven gebruiken en te hopen dat de veiligheidsrisico's minimaal zijn. De tweede optie is een upgrade naar een nieuwere versie van de browser. De derde optie is overstappen op een andere browser. Uiteindelijk hangt de beste optie af van de specifieke browser in kwestie en het niveau van het veiligheidsrisico dat aanvaardbaar wordt geacht.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Dit in overweging nemend, wat kun je doen met google chrome?

Google Chrome is een webbrowser. Je kunt er dus websites mee bezoeken, zoals de onze: androidplanet.nl. Chrome verscheen oorspronkelijk voor computers, maar inmiddels is Chrome op vrijwel ieder platform beschikbaar. De browser heeft een marktaandeel van 65 procent en is daarmee met afstand de grootste. Hoe kan je volledig scherm afsluiten? Als een programma in volledig scherm niet wil afsluiten, houd dan de Aan/uit-knop van de computer ingedrukt tot de computer wordt afgesloten (of bij sommige desktops – haal de stekker uit het stopcontact). Wanneer je je computer opnieuw opstart, zullen alle eerder geopende vensters worden gesloten.

Bovendien, kan scherm niet maximaliseren?

Sneltoetsen

  1. Maximaliseren van het venster: druk tegelijk op de Windows-toets (toets met het Windows-vlaggetje) en de pijl omhoog.
  2. Minimaliseren van het venster: druk op de Windows-toets en tweemaal op de pijl omlaag.
  3. Minimaliseren van alle vensters, behalve het actieve venster: druk op de Windows-toets en de Home-toets.
Hoe zet je Google in het zwart? Om Google in het zwart te zetten, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar het tabblad 'Opties' in je Google-account
2. Klik op 'Zoekinstellingen'
3. Scroll naar beneden totdat je 'Achtergrondkleur' ziet
4. Selecteer 'Zwart' in het dropdown-menu
5. Scroll naar beneden en klik op 'Opslaan'

Dus, is chrome betrouwbaar?

Ja, chrome is een betrouwbare browser. Het is snel, veilig en eenvoudig te gebruiken.

Door Zubkoff Crimmins

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je je geschiedenis op je computer? :: Hoe Google Chrome opnieuw installeren?
Handige links