Huis > I > Is Google Cloud Gratis?

Is Google cloud gratis?

Je krijgt het gratis bij het aanmaken van een Google-account: 15 GB aan opslagruimte in je eigen Google Drive. Dat is bovengemiddeld veel gratis cloud opslag. Het handige is dat je van verschillende Google-diensten een back-up kunt maken in Google Drive.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat kost Google cloud opslag?

Google Drive

Voor 1,99 euro per maand heb je toegang tot 100GB opslagruimte. Is dit nog niet voldoende? Dan heb je nog de mogelijkheid om voor 9,99 euro per maand 1TB aan opslagruimte af te nemen, of voor 99,99 euro per maand maar liefst 10TB.
Waar vind ik mijn cloud opslag? Je kunt cloudopslag ook openen via een Windows-, Mac- of Linux-besturingssysteem, op een van deze twee manieren: via het internet op dropbox.com of met onze desktopapp. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je apparaat is verbonden met internet om je bestanden te uploaden en openen.

Wat is de beste cloud opslag?

De beste cloudopslag is degene die aan uw behoeften voldoet. Er zijn veel verschillende aanbieders van cloud-opslag, elk met hun eigen sterke en zwakke punten. Doe uw onderzoek om degene te vinden die het beste bij u past. Welke cloud is gratis? Er is geen gratis cloud. Alle cloudproviders brengen hun diensten op de een of andere manier in rekening, per uur, per gigabyte of via een abonnement. De prijs die u betaalt hangt af van de provider die u kiest en de diensten die u nodig hebt.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Is een OneDrive account gratis?

OneDrive is de (gratis) online opslagdienst van Microsoft. Vervolgens, hoeveel kost onedrive per maand? Een los OneDrive-abonnement is er alleen als gratis variant met 5GB opslagruimte of als betaalde variant met 100GB opslagruimte. Die variant kost 2 euro per maand, maar de opslag is niet uit te breiden. Een Office 365 Personal-abonnement kost 7 euro per maand of 69 euro voor een heel jaar.

Wat is het verschil tussen Google Drive en Google One?

Wat is het verschil tussen Google One en Google Drive? Google Drive is een opslagservice. Google One is een abonnement dat je meer opslagruimte biedt die je kunt gebruiken voor Google Drive, Gmail en Google Foto's. Daarnaast krijg je bij Google One extra voordelen en kun je je lidmaatschap met je gezin delen. Hoeveel gratis opslag in OneDrive? OneDrive heeft onbeperkt gratis opslagruimte voor alle Microsoft-accounts.

Hoe kom ik in de cloud van Google?

Om toegang te krijgen tot Google Cloud moet je een account aanmaken en inloggen op de Google Cloud Platform Console. Vervolgens kun je de gewenste producten en services selecteren en gebruiken.

Door Nester

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik in de cloud van Samsung? :: Wat voor tv heb je nodig voor Chromecast?
Handige links