Huis > W > Wat Is Discover In Google?

Wat is Discover in Google?

Met Discover kun je updates ontvangen voor je interesses (zoals je favoriete sportteam of nieuwssite) zonder ernaar te zoeken. Je kunt kiezen wat voor soort updates je via Discover wilt zien in de Google-app of als je online browst met je telefoon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Waar staat discover?

Google Discover is een nieuwsfeed van Google. Om naar hier naartoe te gaan, open je gewoon de Google app op je smartphone. Zowel op Android als bij Apple. De artikelen verschijnen zonder dat je een zoekopdracht hebt ingetikt. Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik discover uit? In de Google-app

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Instellingen. Algemeen.
  3. Zet Discover uit.

Daarvan, waarom werkt google niet meer op mijn telefoon?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Google niet werkt op uw telefoon. Zorg eerst voor een sterke internetverbinding. Als u mobiele gegevens gebruikt, probeer dan verbinding te maken met een ander netwerk of schakel uw gegevens uit en gebruik wifi. Controleer vervolgens of Google is uitgeschakeld voor onderhoud of dat er storingen zijn in uw omgeving. Als geen van beide het probleem is, probeert u de gegevens en cache van uw Google-app te wissen. U kunt dit doen door naar de instellingen van uw telefoon te gaan > App Info > Google > Opslag. Als geen van deze oplossingen werkt, is er mogelijk een probleem met uw telefoon of met de Google-app zelf. Waarom maakt Google Maps geen verbinding? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Google Maps geen verbinding maakt. Eén mogelijkheid is dat er een probleem is met de Google Maps app zelf. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met het apparaat waarop Google Maps is geïnstalleerd. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een probleem is met de netwerkverbinding.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Dit in overweging nemend, wat betekent discover feed?

Google Discover is een feed van nieuws berichten die verschijnen op je mobiele telefoon en waarvan Google ontdekt heeft dat ze je interesseren. Het is dus een mobiele toepassing waarbij Google relevante content en artikelen toont op basis van je zoekgeschiedenis en interesses. Dus, wat zijn doodles in de zoekwidget? Google Logo's - Wat zijn Google Doodles

De logo's geven zowel een leuke draai aan de homepage van de zoekmachine en zijn ook leerzaam. Deze aangepaste logo's worden Google Doodles genoemd en hier op de site vind je een overzicht van de meer dan 1000 logo's die de revue gepasseerd zijn sinds 1998.

En nog een vraag, hoe zet ik trending zoekopdrachten uit?

Zo zet je trending zoekopdrachten uit:

  1. Open de Google-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal. Instellingen. Algemeen.
  3. Zet Automatisch aanvullen met trending zoekopdrachten uit.
Hoe zet ik de Google Assistant uit? Om de Google Assistant uit te schakelen, moet je naar de instellingen gaan van je apparaat en naar 'Assistant' of 'Google Assistant' zoeken. Daar kun je de optie 'Assistant' of 'Google Assistant' uitzetten.

Hoe kom ik van Google Nieuws af?

Als je Google News wilt verwijderen, moet je naar het instellingenmenu van je apparaat gaan. Vervolgens selecteer je 'Apps of programma's verwijderen'. Zoek naar 'Google News' in de lijst met installede apps en selecteer deze. Tot slot kies je 'Verwijderen' om de app te verwijderen.

Door Peterson Herms

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als Google het niet doet? :: Hoe werk je met Google Docs?
Handige links