Huis > W > Wat Zijn De Nadelen Van Google Drive?

Wat zijn de nadelen van Google Drive?

Nadelen Google Drive

  • Synchronisatie verloopt niet zo vlot als Dropbox, soms duurt het enkele minuten tegen dat een klein bestand is opgeladen.
  • Om Google Drive te gebruiken, stuurt men aan om een Google-account te gebruiken.
  • Minder beveiliging mogelijk bij het delen van bestanden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

En nog een vraag, kun je ook direct online werken met google drive?

Met Google Drive kun je bestanden opslaan, openen en direct online bewerken. Je kunt deze zelfs bestanden delen en samen met anderen bewerken. Samenwerken was nog nooit zo makkelijk! Hoe deel je een Google Spreadsheet? Delen met specifieke mensen:

  1. Open het bestand dat u wilt delen (waarvan u de eigenaar bent of waarvoor u bewerkingsrechten heeft).
  2. Klik op Delen.
  3. Voer de e-mailadressen of groepen in waarmee u het bestand wilt delen.
  4. Kies welk toegangsniveau u mensen wilt geven: Bewerker, Reageerder of Kijker.
  5. Klik op Verzenden.

Bovendien, kun je versie geschiedenis bijhouden van een document bij google drive?

Ja, u kunt versiegeschiedenis van een document bijhouden met Google Drive. Open hiervoor het document in Google Drive, klik op het menu "Bestand" en selecteer "Versiegeschiedenis". Dit opent een nieuw venster dat alle vorige versies van het document toont. Om een eerdere versie te herstellen, klikt u op de knop "Herstellen" naast die versie. Welke bestanden heb ik gedeeld? De bestanden die u hebt gedeeld zijn de bestanden waarvoor anderen toestemming hebben gekregen om ze te openen. Dit kan worden gedaan door de instellingen voor het delen van het bestand te wijzigen of door iemand specifieke toestemming te geven om het bestand te openen. Om te zien welke bestanden zijn gedeeld, kunt u naar het tabblad Delen gaan aan de linkerkant van het scherm. Daar ziet u alle bestanden die met anderen zijn gedeeld en de specifieke rechten die voor elk bestand zijn ingesteld.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Kan iedereen een Google formulier invullen?

Als je een formulier maakt met een werk- of schoolaccount, kun je kiezen of het formulier alleen beschikbaar is binnen je organisatie of ook voor mensen buiten je organisatie. Belangrijk: Als je deze beperkingsinstelling uitzet, kan iedereen met de link het formulier invullen. Open een formulier in Google Formulieren. Kun je Google Docs gebruiken zonder Gmail? Bewerken van Google Drive-documenten wordt mogelijk zonder Google-account. Google gaat eigenaren van documenten in Google Docs, Sheets en Slides de mogelijkheid geven om deze te delen met mensen zonder een Google-account. Via een pincode krijgen zij toegang en kunnen ze eventueel ook aanpassingen maken.

Is Forms anoniem?

Privacy: Binnen Microsoft Forms heb je de mogelijkheid om anoniem of juist niet anoniem gegevens en informatie te verzamelen. Ga je een enquête met externen delen, dan is deze standaard anoniem. Dit kan je ook niet aanpassen. Hoe kan ik elke pagina als afzonderlijk document opslaan? Je kunt elke pagina opslaan als een apart document door op de pagina te klikken en vervolgens op 'Bestand opslaan als' te klikken in het menu. Er zal dan een pop-upvenster verschijnen waarin je de locatie kunt selecteren waar het document opgeslagen moet worden.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan je een pdf splitsen?

Je kunt een pdf splitsen door het te openen in een tekstverwerker zoals Microsoft Word of Adobe Acrobat. Vervolgens kun je de pagina's selecteren die je wilt splitsen en ze opslaan als aparte bestanden.

Door Almira

Vergelijkbare artikelen

Waarom staat Google in het zwart? :: Hoe kan je een document delen?
Handige links