Huis > H > Hoe Stop Je Synchroniseren?

Hoe stop je synchroniseren?

Het synchroniseren van een bibliotheek stoppen

  1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram OneDrive voor werk of school.
  2. Selecteer de map die u niet langer wilt laten synchroniseren en klik op Synchroniseren stoppen.
  3. Klik op Ja om het synchroniseren van de map definitief te stoppen en klik vervolgens op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe stop je een abonnement app?

U kunt uw abonnementen op de Play-app beheren door rechtsboven op het profielpictogram te tikken. Als u het abonnement wilt annuleren, volgt u de instructies.

Wat is mijn Drive?

Met Google Drive kunnen mensen bestanden op internet (in de cloud) opslaan om ze op verschillende apparaten te gebruiken. Daarvoor stelt het bedrijf ruimte beschikbaar in een datacenter. Google Drive is een zogenaamde clouddienst. Is Google Drive een cloud? Drive is bovendien helemaal op de cloud gebaseerd, zodat je bestanden niet meer lokaal hoeft op te slaan en het risico voor je apparaten minimaal is.

Mensen vragen ook: hoe een gedeelde map toevoegen aan mijn drive?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een gedeelde map kunt toevoegen aan uw station. De eerste manier is om met de rechtermuisknop te klikken op het station waaraan u de gedeelde map wilt toevoegen, en dan te klikken op "Een gedeelde map toevoegen". Er verschijnt dan een dialoogvenster waarin u het pad naar de gedeelde map kunt invoeren.
Een andere manier om een gedeelde map toe te voegen aan uw station is door de "Map Network Drive" wizard te gebruiken. Klik hiervoor op het menu "Start" en vervolgens op "Computer". In het venster "Computer" klikt u op "Map Network Drive". De wizard "Map Network Drive" verschijnt nu. Klik op de knop "Bladeren" en zoek de gedeelde map die u wilt toevoegen aan uw schijf. Zodra u de gedeelde map hebt gevonden, klikt u op de knop "Voltooien".
Als u Windows Vista gebruikt, kunt u ook het "Network and Sharing Center" gebruiken om een gedeelde map aan uw station toe te voegen. Klik hiervoor op het menu "Start" en vervolgens op "Configuratiescherm". Klik in het venster "Configuratiescherm" op "Netwerkcentrum". Klik in het venster "Netwerkcentrum" op "Geavanceerde instellingen voor delen wijzigen". Klik in het venster "Geavanceerde instellingen voor delen" op de optie "Alle netwerken" en zorg er vervolgens voor dat de optie "Delen van bestanden en printers inschakelen" is geselecteerd. Zodra u ervoor hebt gezorgd dat de optie "Delen van bestanden en printers inschakelen" is geselecteerd, klikt u op de knop "Wijzigingen opslaan".
Nadat u een gedeelde map aan uw schijf hebt toegevoegd, kunt u de gedeelde map openen door erop te dubbelklikken. Kan geen bestanden uploaden naar Google Drive? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen bestanden kunt uploaden naar Google Drive:
1. Uw internetverbinding is misschien te traag of onstabiel. Probeer de bestanden opnieuw te uploaden wanneer u een betere verbinding hebt.
2. De bestanden die u probeert te uploaden zijn misschien te groot. Google Drive heeft een maximale bestandsgrootte van 5TB.
3. Mogelijk probeert u een bestandstype te uploaden dat niet wordt ondersteund door Google Drive. U kunt bijvoorbeeld geen uitvoerbare bestanden (.exe) uploaden.
4. Mogelijk is er een probleem met de Google Drive-app of -website. Probeer de pagina opnieuw te laden of de app opnieuw te starten.
Als je nog steeds problemen hebt met het uploaden van bestanden naar Google Drive, neem dan contact op met Google support voor meer hulp.

Bovendien, hoe google drive updaten?

Drive-bestanden updaten

  1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Versies beheren.
  2. Klik op Nieuwe versie uploaden en selecteer het bestand op uw computer.
  3. Klik wanneer de nieuwe versie is geĆ¼pload op Sluiten.
Je kunt ook vragen kan bestand niet openen in google drive? Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: De eigenaar heeft je geen toestemming gegeven om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een ander Google-account. Iemand heeft je weergaverechten voor het bestand verwijderd.

Wat is het beste Google Drive of OneDrive?

Conclusie: wie echt niet veel ruimte nodig heeft, raden we op basis van de prijs Google Drive aan. Naast 15GB gratis opslagruimte zijn er voldoende tarieven om de capaciteit op maat van je zaak te kiezen. OneDrive is het beste alternatief, aangezien je dan voor een pakket met de Office-producten kunt gaan. Mensen vragen ook: wat zijn de voor en nadelen van google drive? De voordelen van Google Drive zijn dat het een betrouwbare en veelgebruikte cloudopslagservice is, die gemakkelijk te gebruiken is en een hoge opslagcapaciteit biedt. De nadelen zijn dat de gratis versie slechts 15 GB opslagruimte biedt en dat de prijzen voor de betaalde versie relatief hoog zijn.

Wat zijn de nadelen van Google Drive?

De belangrijkste nadelen van Google Drive zijn:
- Het is een centrale opslagplaats voor al uw bestanden, wat betekent dat als er iets fout gaat met de servers van Google, u mogelijk al uw bestanden kwijt bent.
- U moet een internetverbinding hebben om toegang te krijgen tot uw bestanden, wat problematisch kan zijn als u in een gebied met slechte of geen internetverbindingen woont of werkt.
- Sommige mensen vinden de interface van Google Drive lastig te gebruiken.

Door Carlile

Vergelijkbare artikelen

Wat kost G suite basic? :: Hoe installeer ik Google Drive op pc?
Handige links