Huis > I > Is Een Onedrive Account Gratis?

Is een OneDrive account gratis?

OneDrive is de (gratis) online opslagdienst van Microsoft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat zijn de voordelen van Google One?

Een Google One-abonnement biedt meer opslagruimte voor Google Drive, Gmail en Google Foto's, en je ontvangt extra voordelen. Je kunt het lidmaatschap ook delen met je gezin. Wat kun je doen met Google Drive? Met Google Drive kunnen mensen bestanden online opslaan, bewerken en delen. Samen met iemand anders aan een document werken, kan ook. De opslagdienst kan met allerlei bestanden overweg, zoals tekstdocumenten, rekenbladen, muziek en foto's.

Vervolgens, hoe veilig is mijn drive?

De beveiliging van uw schijf hangt af van het type schijf dat u heeft. Een harde schijf is relatief veilig. Als u echter een flash drive heeft, is het minder veilig. Waarom zit mijn Google Drive vol? Als je zeker weet dat je niet te veel bestanden hebt die ruimte innemen in je Google Drive, is het mogelijk dat je veel Gmail-berichten hebt die ruimte innemen in je Drive. Om dit te controleren, opent u Gmail en klikt u op het tandwielpictogram > Instellingen. Controleer vervolgens onder "Doorsturen en POP/IMAP" hoeveel ruimte uw Gmail gebruikt.
Als u Gmail niet gebruikt, maar denkt dat er veel e-mails zijn die ruimte in beslag nemen op uw Drive, kunt u dit controleren door naar de instellingen van uw Drive te gaan. Klik op het tandwielpictogram > instellingen. Klik vervolgens onder "Apps beheren" op "Geïnstalleerde apps weergeven". Dit toont u een lijst van alle apps die zijn verbonden met uw Drive. Als je er een ziet die je niet herkent of niet meer gebruikt, kun je ze verwijderen door op de "X" ernaast te klikken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kan geen ruimte vrij maken Google foto's?

Ruimte vrijmaken op je Android-apparaat

Log in op je Google-account. Ruimte vrijmaken. Je ziet hoeveel ruimte er vrijkomt. Als je alle items van je telefoon wilt verwijderen, tik je op Vrijmaken.
Wat moet je doen als je Gmail vol zit? Ruimte vrijmaken. Maak ruimte vrij in Google Drive, Gmail en Google Foto's om ruimte te maken voor nieuwe items. Verplaats Google Drive-bestanden naar de prullenbak om ze te verwijderen. Bestanden in de prullenbak worden na 30 dagen automatisch verwijderd.

Welke cloud is het veiligst?

Het is belangrijk om te weten dat Amerikaanse veiligheidsdiensten zoals de NSA en CIA relatief makkelijk toegang hebben tot Amerikaanse clouddiensten, zelfs als ze hun data in Europa opslaan. Wees je hiervan bewust als je een van deze clouddiensten gebruikt of wilt gebruiken: Dropbox* Google Drive* Wat is de beste cloud opslag voor foto's? De beste cloudopslag voor foto's is iCloud. iCloud biedt 5 GB gratis opslagruimte voor foto's, video's, documenten, apps en meer. iCloud is eenvoudig te gebruiken en werkt automatisch met je apparaat.

Bovendien, waar kan ik het beste mijn foto's opslaan?

Als je foto's wilt opslaan, is de beste plek daarvoor op een externe harde schijf of in de cloud. Dan heb je altijd toegang tot je foto's en hoeft je geen zorgen te maken over het verlies ervan.

Door Hepzi

Vergelijkbare artikelen

Hoe leeg ik mijn Prullenbak op mijn iphone? :: Hoe betaal je Google Drive?
Handige links