Huis > H > Hoe Mappen Synchroniseren Met Google Drive?

Hoe mappen synchroniseren met Google Drive?

Rechtsklik op het pictogram van Google Drive en kies Voorkeuren. Plaats in de rubriek Synchronisatieopties een vinkje bij Alleen bepaalde mappen met deze computer synchroniseren. Duid nu alleen die (sub)mappen aan die je op die pc gesynchroniseerd wilt zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dienovereenkomstig, hoe werkt google drive op smartphone?

Bestanden uploaden en bekijken

  1. Open de Google Drive-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Toevoegen .
  3. Tik op Uploaden.
  4. Zoek en tik op de bestanden die je wilt uploaden.
  5. Geüploade bestanden worden weergegeven in Mijn Drive totdat je ze verplaatst.
Hoe maak je een backup van je galerij? Zorg ervoor dat je bent ingelogd voordat je begint.
  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik rechtsboven op de profielfoto of initiaal van je account.
  4. Selecteer Instellingen voor Foto's.
  5. Tik op Back-up en synchronisatie om de functie aan of uit te zetten.

Waarom synchroniseert Google Drive niet?

Er zijn een paar redenen waarom Google Drive mogelijk niet synchroniseert. Eén reden kan zijn dat de Drive-app niet up-to-date is. Om te controleren op updates, opent u de App Store op uw apparaat en tikt u op Updates. Als er een update beschikbaar is voor Google Drive, tik dan op Update.
Een andere reden kan zijn dat je toestel niet verbonden is met het internet. Zorg ervoor dat uw apparaat een actieve internetverbinding heeft en probeer het opnieuw.
Controleer tot slot of je bent aangemeld bij het juiste Google-account in de Drive-app. Om te controleren bij welk account je bent aangemeld, open je de app en tik je op het menupictogram. Tik vervolgens op Account. Als u niet bent aangemeld bij het account dat u wilt synchroniseren, tikt u op Aanmelden en voert u uw accountgegevens in. Kan geen bestanden uploaden naar Google Drive? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen bestanden kunt uploaden naar Google Drive. Een mogelijkheid is dat uw bestand te groot is. Google Drive heeft een bestandslimiet van 5TB. Een andere mogelijkheid is dat u niet genoeg opslagruimte hebt in uw Google Drive-account. Elke Google Drive-account wordt geleverd met 15GB gratis opslagruimte. Als je je opslaglimiet hebt bereikt, moet je meer opslagruimte kopen of een aantal bestanden uit je account verwijderen.
Als u zeker weet dat uw bestand binnen de limiet valt en u voldoende opslagruimte heeft, dan kan het probleem liggen bij uw internetverbinding. Google Drive vereist een stabiele internetverbinding voor het uploaden en downloaden van bestanden. Als uw internetverbinding onstabiel of traag is, kan dat de reden zijn waarom u geen bestanden kunt uploaden naar Google Drive.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Wat is Drive synchroniseren?

Je kunt Drive voor desktop gebruiken om je bestanden in de cloud en op je computer gesynchroniseerd te houden. Synchronisatie is het proces waarbij bestanden uit de cloud worden gedownload en bestanden van de harde schijf van je computer worden geüpload. Daarvan, kan synchroniseren van map niet stoppen? Ga naar Start, typ OneDrive in het zoekvak en selecteer OneDrive voor werk of school. Selecteer de map die u niet langer wilt laten synchroniseren en klik op Synchroniseren stoppen. Klik op Ja om het synchroniseren van de map definitief te stoppen en klik vervolgens op OK.

Je kunt ook vragen wat betekent back-up en synchronisatie?

Wie het programma Back-up en Synchronisatie gebruikt om (automatisch) een reservekopie van computerbestanden te maken, wordt sinds kort gevraagd om over te stappen naar Google Drive. Dit waren altijd twee gescheiden diensten, maar Google gaat ze samenvoegen. Trouwens, wat zijn de nadelen van google drive? De nadelen van Google Drive zijn dat het een centraal punt is voor al uw bestanden, waardoor het makkelijk te hacken is, en als Google Drive down is, kunt u geen toegang krijgen tot uw bestanden.

Je kunt ook vragen hoe werk je met google drive?

Je kunt ook vragen hoe je met Google Drive werkt. Google Drive is een online opslagdienst waarmee je bestanden kunt opslaan, synchroniseren en delen. Je kunt Google Drive gebruiken op je computer, telefoon of tablet.

Door Stanley

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen Google Drive en Google One? :: Hoe foto's overzetten van Google foto's naar pc?
Handige links