Huis > H > Hoe Verander Je De Leeftijd Van Je Google-Account?

Hoe verander je de leeftijd van je Google-account?

geboortedatum

Je kunt ook de e-mailadressen en telefoonnummers in je account wijzigen.

  1. Log in op je Google-account.
  2. Klik onder Persoonlijke informatie op de informatie die je wilt wijzigen.
  3. Volg de stappen op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe verwijder je Familiebeheer?

Meld je als familiemanager aan en ga naar Instellingen > Ouderlijk toezicht/Familiebeheer > Familiebeheer. Selecteer het volwassen familielid. Selecteer Verwijderen uit familie. Dit in overweging nemend, hoe schakel je family link uit als kind? Family Link-meldingen in- of uitschakelen

  1. Open de Family Link-app .
  2. Tik linksboven op Menu. Instellingen voor meldingen.
  3. Tik op het type melding dat je wilt wijzigen.
  4. Schakel voor elk kind de functie voor het ontvangen van meldingen in of uit.

Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder ik family safety?

Er zijn een paar verschillende manieren om Family Safety van uw computer te verwijderen. De eerste manier is om naar de Family Safety instellingen te gaan en het uit te schakelen. U kunt dit doen door naar het Configuratiescherm te gaan, op Gezinsveiligheid te klikken en dan op de "Uit" knop te klikken.
Een andere manier om Family Safety te verwijderen is door het van uw computer te verwijderen. Ga hiervoor naar het Configuratiescherm, klik op Programma's en onderdelen, en zoek Family Safety in de lijst met programma's. Rechtsklik erop en klik op "Verwijderen".
U kunt Family Safety ook verwijderen door de programmabestanden van uw computer te verwijderen. Ga hiervoor naar de map C:\Program Files\Family Safety en verwijder de map. Hoe kun je ouderlijk toezicht verwijderen op PS4? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u het ouderlijk toezicht op uw PS4 kunt verwijderen. De eerste manier is om naar het instellingenmenu te gaan en de sectie ouderlijk toezicht te vinden. Vanaf hier kunt u het ouderlijk toezicht uitschakelen of het wachtwoord wijzigen.
Een andere manier om het ouderlijk toezicht te verwijderen is door contact op te nemen met de klantenservice van Sony. Zij kunnen u helpen het ouderlijk toezicht uit te schakelen of het wachtwoord te wijzigen.
Als u een kinderaccount hebt, kunt u de gezinsmanager vragen het ouderlijk toezicht te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Dit in overweging nemend, hoe verlaat je microsoft family?

Controleer bij uw gezinsgroepbeheerder of er ten minste één ander gezinslid in uw gezinsgroep is voordat u vertrekt. Gezinsgroepen zonder een gezinsbeheerder en ten minste één ander gezinslid worden verwijderd. Klik op Meer opties. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gezinsgroep verlaten > Verwijderen. Bovendien, waarom vraagt google om je geboortedatum? Als u niet oud genoeg bent om uw eigen account te beheren, kan een ouder zijn of haar Google-account gebruiken om toezicht in te stellen, zodat u uw account kunt blijven gebruiken. Nadat u uw geboortedatum heeft opgegeven, heeft u veertien dagen de tijd om toezicht in te stellen voordat uw account wordt uitgeschakeld.

Waarom moet je 16 zijn voor een Google-account?

Kinderen kunnen gepersonaliseerde advertenties aanzetten. Google personaliseert geen advertenties voor kinderen voordat ze ten minste de geldende minimumleeftijd in hun land hebben bereikt. Kinderen voor wie toezicht is toegevoegd aan hun Google-account, kunnen de advertenties beheren die ze te zien krijgen. Is het mogelijk om je geboortedatum te veranderen? Ja, het is mogelijk je geboortedatum te wijzigen. Dit kan door contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf waar je je gegevens hebt geregistreerd. Zij kunnen je dan helpen met het wijzigen van je gegevens.

Hoe zet je leeftijdsbeperking uit op PS4?

Volg deze stappen om de leeftijdsrestrictie op je PS4 uit te schakelen:
1. Ga naar 'Instellingen' en selecteer vervolgens 'Gebruikers beheren'.
2. Selecteer de gebruiker waarvoor je de leeftijdsrestrictie wilt uitschakelen en selecteer vervolgens 'Accountinstellingen'.
3. Ga naar 'Leeftijdsrestrictie' en selecteer 'Uit'.

Door Berkley

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander je je leeftijd op PlayStation? :: Hoe begin je een enquête?
Handige links