Huis > H > Hoe Stel Je Google Home Opnieuw In?

Hoe stel je Google Home opnieuw in?

Houd de knop voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen aan de onderkant van de Home Mini ingedrukt. Deze bevindt zich onder het netsnoer. Zoek naar een stip op de basis.Na 5 seconden begint je apparaat met het proces om het terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is Windows 10 Home?

Het basispakket voor de algemene gebruiker die Windows voornamelijk thuis gebruikt, heet Windows 10 Home. De functies die gericht zijn op de brede consumentenmarkt zijn in deze versie opgenomen.

Hoe voeg ik apparaat toe in Google Home app?

Stap 2.Koppel je smarthome-apparaten in de Google Home-app

  1. Open de Google Home-app .
  2. Tik linksboven op Toevoegen Apparaat instellen. Werkt met Google.
  3. Selecteer de fabrikant van het apparaat in de lijst.
  4. Volg de stappen in de app om het instellen af te ronden.
Is de Google Home app gratis? Ja, de Google Home-app is gratis. U kunt de app downloaden vanaf de App Store of Google Play Store.

Bovendien, waarom kan ik google home niet installeren?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u Google Home niet kunt installeren. Een reden kan zijn dat uw apparaat niet compatibel is met Google Home. Om te controleren of uw apparaat compatibel is, gaat u naar de Google Home-app en tikt u op het apparaat dat u wilt instellen. Als er "Niet compatibel" staat, is uw apparaat niet compatibel met Google Home. Een andere reden kan zijn dat je geen sterk genoeg Wi-Fi-signaal hebt. Google Home heeft een sterk Wi-Fi-signaal nodig om goed te kunnen werken. Als u niet zeker weet of uw Wi-Fi-signaal sterk genoeg is, probeert u uw Google Home dichter bij uw router te plaatsen. Als dat niet werkt, kun je proberen je Google Home op een ander Wi-Fi-netwerk aan te sluiten.

Door Idonah Labit

Vergelijkbare artikelen

Kan niet verbinden met Google Home? :: Hoe voeg ik een apparaat toe aan mijn netwerk?
Handige links