Huis > H > Hoe Werkt Google Boodschappenlijst?

Hoe werkt Google boodschappenlijst?

Via eenvoudige commando's kun je je boodschappen toevoegen aan het lijstje. Als je dan in de supermarkt loopt kun je via je Google Home app de boodschappenlijst bekijken en gekochte producten afspreken. Je kunt het boodschappenlijstje delen met andere gezinsleden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Vervolgens, hoe kan ik een boodschappenlijst maken?

Bij Android heb je standaard de Keep app. Als je een nieuwe notitie aanmaakt, kun je linksonder 'Selectievakjes' selecteren. Vanaf dat moment is je super snelle boodschappenlijstje geboren. Je kunt ook vragen welke app voor boodschappenlijst? De 10 handigste boodschappenlijst apps voor iPhone en Android

  • Bring! Shopping list. Bring!
  • Out of Milk. Deze app gebruik je niet alleen als de melk op is, maar voor al je boodschappen.
  • Shopping List van Kiwi3.
  • Supersimpel.
  • Checklist.
  • Buy me a pie!
  • Sjoprz: slim boodschappen doen.
  • Evernote.

Daarvan, waar is de boodschappenlijst?

Ik weet niet zeker wat je vraagt. Dit in overweging nemend, hoeveel mensen gebruiken google home? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het grotendeels afhangt van individuele voorkeur en behoefte. Maar gezien het feit dat Google Home een spraakgestuurde assistent is die verschillende taken kan uitvoeren, is het veilig om te zeggen dat een redelijk aantal mensen het apparaat gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Dit in overweging nemend, hoe werkt bring?

Bring! is meer dan een boodschappenlijstje

Je kunt er maar één lijst mee maken en het draait vooral om de dagelijkse boodschappen. In Bring is dat wat handiger aangepakt: je kunt aparte lijstjes maken voor thuis, werkplek, feestje, winkel en vakantiewoning, maar je kunt zelf ook een categorie verzinnen.
Wat zijn de basis boodschappenlijst? Denk bijvoorbeeld aan yoghurt, kwark, havermout, (amandel)melk, noten en zaden, bepaalde soorten fruit (voor bijvoorbeeld smoothies), brood, rijstwafels, rauwkost, crackers en beleg. Al deze dingen kunnen op je basis boodschappenlijstje staan.

Daarvan, waarom een boodschappenlijst?

Met een boodschappenlijst ben je sneller de winkel door. Eerst groente en fruit, dan brood, rijst en pasta en tot slot zuivel, vlees en vis. Voor je het weet, hoor je de bliepjes van de kassa al. Je boodschappenlijstje volgen, voorkomt extra ritjes door de gangpaden. Kun je AH app delen? Ja, je kunt de AH-app delen met anderen. Je kunt de app delen via social media, e-mail of SMS.

Bovendien, hoe boodschappenlijst delen?

Als je een lijst wilt delen met iemand anders, kun je dat doen door de lijst te maken in een document op Google Drive of een andere cloudopslagdienst. Vervolgens kun je de link naar het document delen met degene met wie je de lijst wilt delen.

Door Wilkens

Vergelijkbare artikelen

Heeft Aldi een app? :: Heeft Google Nest ook Bluetooth?
Handige links