Huis > H > Hoe Verander Ik De Taal Van Google Nest?

Hoe verander ik de taal van Google nest?

Zo wijzig je de taal:

  1. Open de Google Home-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsboven op je account. Instellingen voor de Assistent Talen.
  3. Tik op je huidige taal kies een nieuwe taal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Wat dit betreft, hoe spreek je google home aan?

Hoe het werkt

Zeg 'Hey Google' gevolgd door een vraag of opdracht. De Assistent luistert als de ledlampjes op de bovenkant van het apparaat draaien (Google Home) of knipperen (Google Nest Mini (2e generatie), Google Home Mini (1e generatie), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub en Google Nest Hub Max).
Vervolgens, waar kan ik google assistent kopen? Google Assistent is geïntegreerd in Google Home wit. Je kunt de slimme luidspreker vragen stellen en hem dingen laten doen voor jou. Hij staat altijd klaar om te helpen, het enige wat je hoeft te zeggen is: 'Hey Google'. Google Home doet zijn best om informatie te geven nog vóór je er om vraagt.

Wat kost een Google speaker?

Vanaf juli 2018 is de Google Home Mini de goedkoopste Google-luidspreker, die 49 dollar kost. De volgende goedkoopste is de Google Home, die 129 dollar kost. De duurste Google-luidspreker is de Google Home Max, die $ 399 kost. Vervolgens, wat is de beste google home? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste Google Home voor elke persoon kan verschillen, afhankelijk van individuele behoeften en voorkeuren. Enkele factoren die u echter moet overwegen bij het kiezen van een Google Home-apparaat zijn geluidskwaliteit, spraakbesturingsmogelijkheden en ontwerp. Daarnaast is het belangrijk om te overwegen welke smart home-apparaten en platforms compatibel zijn met de Google Home voordat u een aankoop doet.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Kan Google nest Nederlands?

Voor gebruikers die het apparaat eerder in huis hebben gehaald, is er goed nieuws: het apparaat spreekt nu Nederlands, zo ontdekte Androidworld. Eerder kon je enkel Engels praten met de Nest Hub. Dienovereenkomstig, hoe werkt nest hub? De Google Nest Hub is een spraakassistent met ingebouwd scherm. Met dit apparaat bedien je de slimme producten in huis met je stem. Daarnaast gebruik je het beeldscherm om een recept te lezen of foto's te bekijken.

Mensen vragen ook: wat zeggen tegen google home?

Grappige Google Assistent-antwoorden

  1. Kun je gedachten lezen?
  2. Vertel eens een grap?
  3. Kun je een liedje zingen?
  4. Waar denk ik nu aan?
  5. Wat is je ochtend routine?
  6. Heb je huisdieren?
  7. Ken je Siri?
  8. Vertel me een verhaal.
Kan je Google iets laten zeggen? Ja, je kunt tekst laten lezen door Google. Ga naar google.com en klik op de knop 'Mic' in de zoekbalk. Er verschijnt dan een pop-upvenster waarin je kunt zien hoe je dit kunt doen.

Hoe praat Google?

Google praat door middel van een aantal verschillende technologieën, waaronder voice search, voice recognition en voice synthesis. Voice search maakt gebruik van spraakherkenning om te bepalen wat je zegt, en voice synthesis gebruikt een computergestuurde stem om de woorden uit te spreken.

Door Filippo Puehler

Vergelijkbare artikelen

Hoe open je Google Assistant? :: Waarom kan Google Home mijn Chromecast niet vinden?
Handige links