Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Ifttt?

Wat kun je doen met IFTTT?

IFTTT is een dienst op het internet die je zowel via een webpagina kunt benaderen als via de IFTTT applicatie. Aan IFTTT kun je allerlei andere diensten koppelen om zo verschillende applets (voor heen recepten) uit te voeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe werkt IFTTT met Hue?

IFTTT is een online service waarmee je allerlei online diensten met elkaar kunt koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld een IFTTT-regel maken waarmee alle lampen in je huis automatisch aangaan wanneer je thuiskomt.
IFTTT werkt met Hue door middel van een 'applet'. Een applet is een koppeling tussen twee online diensten, in dit geval tussen IFTTT en Hue. Een applet bestaat uit een 'trigger' (wat de applet activeert) en een 'actie' (wat de applet doet). In het geval van de Hue-applet zou de trigger bijvoorbeeld kunnen zijn dat je thuiskomt (gebaseerd op je telefoonlocatie) en de actie zou kunnen zijn dat alle lampen in je huis automatisch aangaan.
Om een applet te maken heb je een IFTTT-account nodig. Je kunt dan een applet maken door een bestaande applet te selecteren of door een applet van scratch te maken. Trouwens, wat is ifttt integratie? IFTTT (If This Then That) is een online service waarmee je allerlei taken en acties kunt automatiseren. Zo kun je bijvoorbeeld een berichtje sturen naar je eigen telefoon wanneer er een nieuwe e-mail binnenkomt, of een melding krijgen op je smartwatch als er een nieuwe update is voor een app die je gebruikt. IFTTT maakt het mogelijk om verschillende online diensten met elkaar te koppelen, zodat je ze op een eenvoudige manier kunt automatiseren.

Door Mandie Ayer

Vergelijkbare artikelen

Hoe voeg ik een apparaat toe aan Google Home? :: Welke grappige dingen kun je Google vragen?
Handige links