Huis > K > Kan Google Home Op Pc?

Kan Google Home op PC?

We halen je meteen uit de droom: je kunt de Google Home-app, evenals de Google Assistent, niet zomaar op Windows installeren, ongeacht de versie die je hebt. Je kunt de software gelukkig wel via een omweg installeren op je computer of laptop met Windows 10 of Windows 11 aan boord.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is Windows 10 Home?

Het basispakket voor de algemene gebruiker die Windows voornamelijk thuis gebruikt, heet Windows 10 Home. De functies die gericht zijn op de brede consumentenmarkt zijn in deze versie opgenomen.

Hoe krijg ik Google Home op mijn laptop?

Google Home installeren op PC of laptop?

  1. Download de nieuwste versie van Google Chrome op je PC.
  2. Open Google Chrome en klik op de drie puntjes rechtsboven in het scherm.
  3. Druk vervolgens op 'Casten…' en klik daar de Google Home smart speaker aan die je wilt gebruiken.
Hoe kan ik Google Home installeren? Aan de slag
  1. Sluit je Google Assistent-apparaat aan.
  2. Download de nieuwste versie van de Google Home-app en de Google-app. Ga naar de pagina van de Google Home-app en tik vervolgens op Installeren of Updaten (welke optie wordt weergegeven).
  3. Zorg ervoor dat je apparaat Android 5.0 of hoger gebruikt.
  4. Open de Google Home-app.

Waarom kan ik Google Home niet installeren?

Er zijn een paar redenen waarom u Google Home mogelijk niet kunt installeren:
Als u een iOS-apparaat gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie van de Google Home-app hebt.
Als u een Android-apparaat gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u Android 5.0 of hoger hebt.
Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat verbonden is met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw Google Home-apparaat.
Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan uw mobiele apparaat, uw Google Home-apparaat en uw router opnieuw op te starten. Dienovereenkomstig, welke apparaten kun je koppelen aan google home? Google home is compatibel met verschillende slimme apparaten, waaronder, maar niet beperkt tot:
-Smart lampen, zoals Philips Hue
-Smart thermostaten, zoals de Nest
-Smart sloten, zoals de August Smart Lock
-Smart stekkers en schakelaars, zoals de Belkin WeMo Insight
-Smart home hubs, zoals de SmartThings Hub
Om deze apparaten met Google Home te bedienen, moet u ze verbinden met een compatibel domotica-platform of -service, zoals Google Assistant, IFTTT of Stringify.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dienovereenkomstig, is de google home app gratis?

Google Home is gratis te gebruiken en de app is beschikbaar voor iOS en Android. Je kunt ook vragen is bluestacks gratis? BlueStacks App Player is een gratis Android-gamingplatform voor pc . Hiermee kunt u uw favoriete Android-games - en andere apps - rechtstreeks vanaf uw computer spelen, zonder dat u uw telefoon hoeft aan te sluiten of uw monitor hoeft aan te passen.

Dienovereenkomstig, hoe stel je google home opnieuw in?

Houd de knop voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen aan de onderkant van de Home Mini ingedrukt. Deze bevindt zich onder het netsnoer. Zoek naar een stip op de basis.Na 5 seconden begint je apparaat met het proces om het terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Vervolgens, hoe verbind ik mijn laptop met chromecast? Om je laptop te verbinden met chromecast, heb je eerst een hdmi-kabel nodig. Sluit vervolgens een uiteinde van de hdmi-kabel aan op de chromecast en het andere uiteinde aan op je laptop. Zorg ervoor dat je chromecast is aangesloten op de tv met de meegeleverde usb-kabel. Als je chromecast is aangesloten en aan, zal je laptop automatisch verbinding maken met chromecast.

Dienovereenkomstig, wat kun je aansturen met google home?

Met Google Home kun je allerlei verschillende dingen bedienen. Je kunt het gebruiken om te zoeken op het internet, om je agenda bij te houden, om je agenda in te stellen en te herhalen, om een wekker in te stellen en om een herinnering in te stellen. Je kunt ook verschillende apparaatjes bedienen met Google Home, zoals een thermostaat, een verlichting, een speaker en een televisie.

Door Dacy Tooke

Vergelijkbare artikelen

Welke slimme stekkers werken met Google Home? :: Hoe verbind je je Google Home met wifi?
Handige links