Huis > H > Hoe Zet Je Google Home Op Nederlands?

Hoe zet je Google Home op Nederlands?

Een taal wijzigen of toevoegen

  1. Open de Google Home-app op je Android-telefoon of -tablet .
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Assistent-instellingen Assistent. Talen.
  3. Tik op je huidige taal.
  4. Kies een nieuwe taal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is Windows 10 Home?

Het basispakket voor de algemene gebruiker die Windows voornamelijk thuis gebruikt, heet Windows 10 Home. De functies die gericht zijn op de brede consumentenmarkt zijn in deze versie opgenomen.

Wat kun je aansturen met Google Home?

Mogelijkheden Google Home

  • Muziek luisteren op de Google Home, bijvoorbeeld via Spotify of Youtube Music afspelen, bijvoorbeeld via een speakergroep met Chromecast apparaten.
  • Lampen aanzetten of uitzetten.
  • Sonos speakers besturen via de Google Home.
  • Afspelen van Netflix of Youtube films (via de Chromecast)
En nog een vraag, welke slimme stekkers werken met google home? Dit zijn de beste Google Home stekkers
  1. Philips Hue Smart Plug. Philips Hue smart plug is ideaal wanneer je al slimme lampen van Philips Hue hebt.
  2. KlikAanKlikUit slimme stekker. Ook de apparaten van KlikAanKlikUit zijn te koppelen met het Google Home systeem.
  3. TP-Link HS100.
  4. Innr Smart Plug.
  5. Nedis Wifi stekker.

Daarvan, wat kan ik koppelen aan google nest?

Er zijn een paar dingen die je kunt koppelen aan je Google Nest:
-Eerst kun je je Nest-account koppelen aan Google Assistant. Hierdoor kun je spraakopdrachten gebruiken om je Nest-apparaten te bedienen.
Ten tweede kun je je Nest-account koppelen aan IFTTT. Hiermee kun je automatiseringen maken en je Nest-apparaten verbinden met andere apparaten en diensten.
Ten derde kun je je Nest-account koppelen aan Stringify. Hiermee kun je automatiseringen maken en je Nest-apparaten verbinden met andere apparaten en diensten.
Ten slotte kun je je Nest-account koppelen aan de Nest-app. Hiermee kun je je Nest-apparaten bedienen vanaf je telefoon of tablet. Waar vind ik AirPlay op macbook? Als u AirPlay wilt gebruiken om audio- of videomateriaal van uw Mac naar een ander apparaat te streamen, moet u de functie eerst inschakelen. Open hiervoor het AirPlay-menu door op het AirPlay-pictogram in de menubalk te klikken en selecteer vervolgens het apparaat waarnaar u wilt streamen. Als u het AirPlay-pictogram niet ziet, controleert u of u bent verbonden met een Wi-Fi-netwerk en of AirPlay is ingeschakeld in de geluidsinstellingen van uw Mac.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Kan geen verbinding maken met Apple TV?

Als uw Apple TV geen verbinding kan maken met wifi

  • Maak verbinding met wifi. Controleer of uw Apple TV is aangesloten op een ethernetkabel.
  • Controleer of alles ingeschakeld, verbonden en binnen bereik is.
  • Herstart de Apple TV, router en modem.
  • Gebruik een ethernetkabel en controleer op software-updates.
Bovendien, waarom kan ik niet streamen naar apple tv? Zorg ervoor dat uw met AirPlay compatibele apparaten zijn ingeschakeld en zich dicht bij elkaar bevinden. Controleer of de apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste software en zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden. Herstart de apparaten die u wilt gebruiken met AirPlay of synchrone weergave.

Hoe reset ik mijn Google Home?

terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Houd de knop voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen aan de onderkant van de Home Mini ingedrukt. Deze bevindt zich onder het netsnoer. Zoek naar een stip op de basis.Na 5 seconden begint je apparaat met het proces om het terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Waar kan ik de downloads vinden? De downloads kunnen worden gevonden op de officiële website van het bedrijf. Er is meestal een link naar de downloadpagina op de homepage. Als je niet kunt vinden wat je zoekt, neem dan contact op met de klantenservice.

Waarom kan ik niks downloaden op Play Store?

Er zijn een aantal redenen waarom je niet kunt downloaden vanuit de Play Store. Misschien heb je niet de juiste toestemming, of misschien zijn er problemen met de server. Het kan ook zijn dat je apparaat niet compatibel is met de gewenste app. Controleer de volgende punten als je niet kunt downloaden vanuit de Play Store:
-Zorg ervoor dat je toestemming hebt om te downloaden vanaf de Play Store. Ga naar Instellingen > Apps of Instellingen > Toepassingenbeheer en controleer of de optie 'Downloaden vanuit de Play Store' is ingeschakeld.
-Controleer of er geen problemen zijn met de servers van de Play Store. Probeer het later opnieuw.
-Controleer of je apparaat compatibel is met de app die je wilt downloaden. Ga naar de pagina van de app in de Play Store en controleer of je apparaat wordt ondersteund.

Door Lucais

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel Google Nest nodig? :: Welke Smart lamp kopen?
Handige links