Huis > H > Hoe Werkt Een Google Mini?

Hoe werkt een Google Mini?

Stel de luidspreker in met de app Google Home.

  • Open op de tablet of smartphone de app Google Home.
  • Google Home wil toegang tot bluetooth.
  • Tik op Aan de slag.
  • Als u op de smartphone of tablet al een Google-account instelde, staat dit account in beeld.
  • Is dat niet het geval?
  • Tik op Aan de slag.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dienovereenkomstig, hoeveel kost een hey google?

Google Home is vanaf 24 oktober 2018 in Nederland verkrijgbaar in verschillende grote webshops. De prijs van de Google Home is € 149 per stuk. De mini variant kost € 59. Dienovereenkomstig, waar is google home te koop? Waar kan ik Google Home kopen? Hoewel verschillende webwinkels al langer importversies van de speakers aanbieden, is Google Home nu officieel in Nederland te koop bij enkele grote winkelketens. De Google Home is direct leverbaar bij Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Google's eigen webwinkel.

Wat is het verschil tussen Google nest en Google nest Mini?

De Google Nest Mini is een nieuwere en kleinere versie van het Google Nest. De originele Google Nest werd uitgebracht in 2014, en de Nest Mini werd uitgebracht in 2019. De Nest Mini is ongeveer de helft kleiner dan de originele Nest en heeft een stoffen bekleding. De Nest Mini heeft ook een betere geluidskwaliteit dan de originele Nest en kan worden gebruikt met de Google Assistant. Welke Google Home is het beste? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele voorkeuren en behoeften. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan de originele Google Home vanwege het klassieke ontwerp, terwijl anderen de voorkeur geven aan de Google Home Mini vanwege het compacte formaat. Uiteindelijk zal de beste Google Home voor elke persoon verschillen, afhankelijk van hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Wat kan ik doen met Google Nest Mini?

Ontdek wat je kunt doen met Google Nest- of Home-apparaten

  1. Voice Match: Deel je speakers of schermen met familie en vrienden.
  2. Muziek: Speel muziek af via populaire muziekservices op basis van artiest, nummer, genre, album, playlist, stemming of activiteit.
  3. Nieuws: Krijg het laatste nieuws van vertrouwde bronnen.
Hoe zet je Google spraak uit? Google Assistant uitschakelen op je Android smartphone

Ga naar de instellingen van je smartphone en kies (of zoek) 'Google'. Zet het schuifje bij 'Google Assistent' uit.

Wat kost een Google Home speaker?

De 'gewone' Google Home kost 149 euro, terwijl de kleinere Mini-luidsprekers voor 59 euro per stuk worden verkocht. Wat kost de Google Home app? De Google Home app is gratis te downloaden in de Google Play Store of de Apple App Store.

Wat kun je aansluiten op Google Home?

U kunt verbinding maken met een Google Home-apparaat door het aan te sluiten op het Wi-Fi-netwerk in uw huis. Voor de meeste apparaten hebt u ook een compatibele Android- of iOS-apparaat nodig.

Door Pollitt

Vergelijkbare artikelen

Waar zit de Google Home knop? :: Waarom kan ik Google Home niet downloaden?
Handige links