Huis > H > Hoe Kan Ik Radio Luisteren Op Internet?

Hoe kan ik radio luisteren op internet?

Met de dLAN-adapters kunt u een netwerk maken over het stroomnet, voor internet en audio. Met de adapters sluit u de internetradio aan op de router zonder getouwtrek met kabels. Het netwerkverkeer loopt zo via uw stroomnet. Sluit één adapter aan op uw router en plug de andere adapter in uw internetradio.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Men kan zich ook afvragen: hoe werkt tunein radio?

Radio luisteren via een app

Daarop hoor je een livestream van de uitzending van dat moment. Omdat je via internet luistert, ben je niet gebonden aan landsgrenzen. Je kunt luisteren naar radiozenders van over de hele wereld. Tip: TuneIn Radio geeft toegang tot tienduizenden radiozenders.
Hoe radio afspelen? Open de Google Home-app . Tik op Media . Op je mediacontroller zie je de radiozender of het programma dat momenteel wordt afgespeeld. Je kunt het afspelen stoppen, pauzeren en hervatten en het volume van je speaker of scherm aanpassen.

Je kunt ook vragen welke frequentie zit radio 1?

Radio 1 is een nationaal radiostation in het Verenigd Koninkrijk dat uitzendt op FM- en DAB-radio's. De frequentie van het station hangt af van uw locatie. In Londen, bijvoorbeeld, is de frequentie van het station 97.3 FM. Bovendien, welke apps kan ik koppelen aan google home? Er zijn veel apps die aan Google Home kunnen worden gekoppeld, waaronder populaire zoals Spotify, Pandora, iHeartRadio en TuneIn. Om de volledige lijst met compatibele apps te zien, kunt u de Google Home-app of -website bezoeken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik mobiel internet op mijn laptop?

U heeft een mobiel internetabonnement nodig om verbinding te maken met het internet. U kunt meestal een gratis modem krijgen als u een abonnement neemt. Het is gemakkelijk om de modem te gebruiken.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik radio van analoog naar digitaal?

Analoge radio ontvangen met een FM-antenne

Dit signaal stopt nu. De enige manier om dit analoge radiosignaal nog te kunnen ontvangen op uw Hi-Fi stereo-installatie, receiver of losse tuner is via de lucht. Hiervoor heeft u een FM Dipool antenne nodig.
Wat dit betreft, kun je nog analoog radio luisteren? Na bijna zestig jaar komt er een einde aan radio via de analoge kabel. Kleinere kabelbedrijven stopten er al eerder mee, maar ook VodafoneZiggo gaat het signaal in heel het land afsluiten. Dat gaat per regio en vandaag is de regio Den Haag en provincie Flevoland aan de beurt.

Dit in overweging nemend, hoe lang blijft fm nog in de lucht?

Inmiddels hebben alle landelijke, publieke, en commerciële zenders een digitaal kanaal dat zij moeten vullen. Volgens de berichtgeving zou FM in Nederland nog tot 2023 blijven bestaan. Mensen vragen ook: hoe krijg ik radio op mijn tv? Er zijn een aantal manieren waarop je radio kunt ontvangen op je tv. Als je een smart tv hebt, kun je de radio-app gebruiken die meestal is geïnstalleerd. Als je een oudere tv hebt, kun je een externe radio-ontvanger aansluiten op je tv. Dit kan via een usb-poort, aux-aansluiting of een audio-ingang.

En nog een vraag, hoe kan ik radio luisteren in de auto?

Er zijn twee manieren waarop je radio in de auto kunt luisteren. De eerste is door middel van een FM-zender. Hiervoor zet je de radio in de auto op de juiste frequentie en zet je de radio in de auto aan. De andere manier is door middel van een DAB-zender. Dit is een digitale radiozender die je kunt ontvangen via een DAB-ontvanger.

Door Tak Wiltberger

Vergelijkbare artikelen

Waarom werkt mijn Google Home niet meer? :: Hoe radio luisteren op Google Home?
Handige links