Huis > H > Hoe Kun Je Je Leeftijd Veranderen Op Google?

Hoe kun je je leeftijd veranderen op Google?

geboortedatum

Je kunt ook de e-mailadressen en telefoonnummers in je account wijzigen.

  1. Log in op je Google-account.
  2. Klik onder Persoonlijke informatie op de informatie die je wilt wijzigen.
  3. Volg de stappen op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe kan je inloggen op je Google-account?

Ga naar https://www.google.com/drive/

Vul je e-mail adres of telefoonnummer in. Vul je wachtwoord in. Indien je Google tweestapsverificatie hebt ingeschakeld moet je mogelijk in je Gmail app bevestigen dat jij degene bent die probeert in te loggen.
Wat is mijn wachtwoord van mijn Google-account? Je wachtwoorden worden opgeslagen in je Google-account. Als je een lijst van accounts met opgeslagen wachtwoorden wilt bekijken, ga je naar passwords.google.com of bekijk je je wachtwoorden in Chrome. Als je wachtwoorden wilt bekijken, moet je opnieuw inloggen.

Kan niet meer inloggen op mijn Gmail account?

Als u problemen ondervindt bij het inloggen op uw Gmail-account, zijn er een paar dingen die u kunt proberen:
1. Controleer of u het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het opnieuw instellen door naar de Gmail-pagina voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord te gaan.
2. Als u nog steeds problemen hebt met inloggen, probeer dan de cache en cookies van uw browser te wissen. Dit kan inlogproblemen vaak oplossen.
3. Als u een openbare computer of een gedeeld netwerk gebruikt, zorg er dan voor dat u niet bent aangemeld bij een ander Google-account. Dit kan problemen veroorzaken bij het inloggen op uw Gmail-account.
4. Als u onlangs uw wachtwoord hebt gewijzigd, moet u dit mogelijk bijwerken in uw browser of e-mailclient.
5. Als u nog steeds problemen ondervindt bij het inloggen, neemt u contact op met de klantenservice van Gmail voor verdere hulp. Welke apparaten zijn gekoppeld? De apparaten die gekoppeld zijn, zijn de apparaten die draadloos met elkaar verbonden zijn. Dit kan via Bluetooth of Wi-Fi.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creƫert u een goudmijn voor hackers.

Dus, hoe ontkoppel ik een account?

Een Google-account of ander account verwijderen van je telefoon

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Wachtwoorden en accounts.
  3. Tik onder Accounts voor op het account dat je wilt verwijderen.
  4. Tik op Account verwijderen.
Trouwens, kan ik 2 google accounts samenvoegen? Momenteel is het niet mogelijk om verschillende Google-accounts samen te voegen. Als u uw gegevens wilt overzetten van het ene account naar het andere, kunt u dit per product doen. Als u een nieuw product wilt gaan gebruiken, hoeft u geen nieuw Google-account te maken.

Bovendien, waar vind ik mijn digid gebruikersnaam?

Je moet dan nog wel je gebruikersnaam weten en je burgerservicenummer (BSN) bij de hand houden. Als je je gebruikersnaam bent vergeten, dan moet je opnieuw een DigiD aanvragen. Hoe maak je een gebruikersnaam? Om een gebruikersnaam te maken, moet je eerst bedenken welk soort gebruikersnaam je wilt hebben. Wil je een unieke gebruikersnaam, of een die makkelijk te onthouden is? Een andere overweging is of je gebruikersnaam anoniem moet zijn of niet. Als je een gebruikersnaam wilt maken die makkelijk te onthouden is, kun je een combinatie van woorden en cijfers gebruiken die voor jou betekenisvol is. Als je een anonieme gebruikersnaam wilt, kun je een combinatie van letters en cijfers gebruiken die moeilijk is te achterhalen.

Wat dit betreft, wat zijn accountgegevens?

Wat zijn accountgegevens?
Accountgegevens zijn de gegevens die nodig zijn om toegang te krijgen tot een account. Dit kan een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord zijn, maar kan ook andere informatie bevatten, afhankelijk van het type account.

Door Calesta

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een route uitstippelen? :: Waar vind ik de Google instellingen?
Handige links