Huis > H > Hoe Zoeken Met Google Lens?

Hoe zoeken met Google Lens?

Zoeken met een afbeelding van een website

  1. Open de Google-app of Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar de website met de afbeelding.
  3. Tik op de afbeelding en houd deze vast.
  4. Tik op Zoeken met Google Lens.
  5. Selecteer hoe je wilt zoeken:
  6. Onderaan kun je scrollen voor gerelateerde zoekresultaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Vervolgens, hoe werkt de google lens?

Wanneer de camera van de smartphone op een object wordt gericht, zal Google Lens proberen het object te identificeren door barcodes, QR-codes, labels en tekst te lezen en relevante zoekresultaten, webpagina's en informatie te tonen. Hoe werkt app Lens? Met Google Lens kun je je telefoon ergens op richten, zoals een specifieke bloem, en vervolgens aan de Google Assistent vragen wat het object is dat je aanwijst. U krijgt niet alleen het antwoord te horen, maar u krijgt ook suggesties op basis van het object, zoals bloemisten in de buurt in het geval van een bloem.

Trouwens, hoe krijg ik google lens op mijn iphone?

Er is geen Google Lens app voor de iPhone, maar er zijn een paar manieren om Google Lens op je iPhone te gebruiken.
Eén manier is om de Google-app te gebruiken. Open de Google-app en tik op het Lens-pictogram. Richt vervolgens je camera op iets en tik op het scherm.
Een andere manier is om de Google Foto's app te gebruiken. Open de app en selecteer een foto. Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en selecteer "Lens."
Je kunt Google Lens ook gebruiken in de Safari-app. Ga naar een website en tik op de deelknop. Scroll naar beneden en tik op "Request Desktop Site." Tik vervolgens weer op de deelknop en selecteer "Kopiëren naar Google Lens." Wat betekent je apparaat is niet compatibel met deze versie? Uw apparaat is niet compatibel met deze versie betekent dat uw apparaat de software of toepassing niet kan uitvoeren. Dit kan een aantal redenen hebben, zoals dat de software is ontworpen voor een ander type apparaat of voor een ander besturingssysteem.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Daarvan, hoe kan je een afbeelding zoeken in google?

Gerelateerde afbeeldingen zoeken

  1. Ga op je computer naar images.google.com.
  2. Zoek een afbeelding.
  3. Klik op een afbeelding.
  4. Afbeeldingen zoeken: In het rechterdeelvenster: Scroll om afbeeldingen te bekijken die zijn gerelateerd aan de afbeeldingen waarop je hebt geklikt.
Is Google Lens gratis? Google Lens werkt onder meer voor objecten, plaatjes en teksten. De app is beschikbaar in het Nederlands. Google Lens is gratis te gebruiken en de app is beschikbaar voor Android.

Mensen vragen ook: hoe kan je een qr code scannen?

Een QR-code scannen met de Camera-app

Selecteer de camera aan de achterzijde. Houd uw apparaat zo vast dat de QR-code verschijnt in de zoeker in de Camera-app. Uw apparaat herkent de QR-code en geeft een melding. Tik op de melding om de link te openen die bij de QR-code hoort.
Waarom kan ik de DigiD app niet installeren? De DigiD app kan niet geïnstalleerd worden omdat de app niet beschikbaar is in de Google Play Store en App Store voor Nederland.

Wat is de betekenis van compatibel?

Compatible betekent dat twee of meer elementen goed met elkaar kunnen werken. Het kan ook betekenen dat twee of meer elementen elkaars aanwezigheid kunnen verdragen.

Door Edd

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je Android updaten? :: Hoe herken je een afbeelding?
Handige links