Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Google Account Op Je Mobiel?

Hoe verwijder je een Google account op je mobiel?

Android

Een Google-account of ander account verwijderen van je telefoon

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Wachtwoorden en accounts.
  3. Tik onder Accounts voor op het account dat je wilt verwijderen.
  4. Tik op Account verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Men kan zich ook afvragen: hoe google account omzeilen?

Hier is nog een FRP Slot-bypass-tool die u op uw Android-telefoons kunt gebruiken door deze op de computer aan te sluiten. Pangu FRP-bypass wordt gebruikt om het Google-account gemakkelijk te omzeilen. Het goede is dat het gratis is en compatibel met Micromax-, Samsung- en Motorola-apparaten. Wat gebeurd er als je je Google-account verwijderd? Je Google-account verwijderen

  1. Je raakt alle gegevens en content in dat account kwijt, zoals e-mails, bestanden, agenda's en foto's.
  2. Je kunt Google-services zoals Gmail, Drive, Agenda of Play niet meer gebruiken als je inlogt met dat account.

Wat gebeurt er als je je Samsung account verwijderd?

Als u uw Samsung-account verwijdert, hebt u geen toegang meer tot de services of producten die aan dat account zijn gekoppeld. Dit omvat alle Samsung-apparaten die u mogelijk hebt geregistreerd bij uw account, evenals alle gegevens die u hebt opgeslagen op Samsung-servers, zoals contacten, agenda-items of documenten. Waar vind ik mijn Google-account op telefoon? Als u een Android-telefoon gebruikt, wordt uw Google-account automatisch gesynchroniseerd met uw apparaat. Dit betekent dat u uw Google-account op uw telefoon kunt vinden door de app Instellingen te openen en op de optie Accounts te tikken. Als u een iPhone gebruikt, moet u uw Google-account aan uw telefoon toevoegen door naar de Instellingen-app te gaan en op de optie Mail, Contacten, Agenda te tikken. Vanaf daar moet u de optie Account toevoegen selecteren en Google kiezen uit de lijst met beschikbare opties.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Trouwens, hoe kan je een app verwijderen?

Geïnstalleerde apps verwijderen

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.
Kan uw telefoon niet ontgrendelen ontgrendelen op afstand is uit? Om deze instellingen in te schakelen, ga je naar "Instellingen", tik je je op "Biometrie en beveiliging" en vervolgens op "Find my Mobile". Tik op de schakelaars om "Afstandsbedieningen" en "Ontgrendeling op afstand" te activeren.

Mensen vragen ook: waarom wordt mijn google-account verwijderd?

Google-accounts worden meestal uitgezet als de eigenaar van het account ons beleid niet heeft gevolgd. Het beleid van Google omvat: Servicevoorwaarden van Google. Andere beleidsregels en voorwaarden voor onze producten en services. Hoe weet je of je een Google-account hebt? Als je een Google-account wilt aanmaken of inloggen, heb je een e-mailadres nodig dat nog niet is gebruikt voor een ander Google-account. Je kunt een e-mailadres van een bestaande provider gebruiken, zoals Gmail, of een nieuw e-mailadres maken.

Kan ik Gmail opnieuw installeren?

Ja, je kunt Gmail opnieuw installeren. Ga hiervoor naar de Google Play Store en zoek naar "Gmail". Klik op "Installeren" en volg de aanwijzingen op het scherm.

Door Newhall Kerans

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als Google steeds stopt? :: Hoe kan ik een mobiele telefoon traceren?
Handige links