Huis > W > Wat Kan Je Doen Met Google Nest Hub?

Wat kan je doen met Google Nest Hub?

Momenteel werkt de Google Nest hub samen met de meeste muziekdiensten, denk bijvoorbeeld aan Spotify of Youtube Music. Ook kun je gewoon favoriete radiostation beluisteren middels de TuneIn applicatie. Wat ook interessant kan zijn is verschillende Google Home speakers aan elkaar te koppelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Trouwens, wat kun je met google nest hub 2?

Google Nest Hub 2 Chalk

Via het scherm bekijk je het weerbericht, je agenda of beelden van je slimme deurbel of IP-camera. Dankzij de gebaren- en spraakbediening stuur je de hub aan zonder je smartphone of tablet te gebruiken. Met deze hub verbeter je jouw nachtrust dankzij slaapanalyse.
Mensen vragen ook: welke apps werken met google nest hub? De Nest Hub werkt onder andere samen met deze services.

  • YouTube.
  • YouTube Music.
  • Google Foto's.
  • Google Maps.
  • Google Agenda.
  • Netflix.
  • Spotify.
  • Philips Hue.

Wat dit betreft, kan je apps downloaden op nest hub?

Ja, je kunt apps downloaden op Nest Hub. Hoeveel stroom verbruikt nest hub? De Nest Hub gebruikt ongeveer 1 kWh per dag, dat is ongeveer $0,10 per maand.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Dus, welke app voor google nest?

Kennismaken met de Google Home-app. kun je speakers en schermen voor Google Nest of Home en de Chromecast instellen en bedienen. Je kunt duizenden geschikte lampen, camera's, speakers en meer bedienen. Wat dit betreft, welke apps werken met google? Googleappswelke apps werken met Google

Netflix

  • Vorige aflevering.
  • Stop Netflix.
  • Hervat Netflix.
  • Zet ondertiteling aan.

Welke apps horen bij Google?

Om te kijken welke apps gekoppeld zijn, ga je naar de Mijn account-pagina van Google. Onder het kopje 'Inloggen en beveiligen' klik je op 'Gekoppelde apps en sites'. Hoe voeg je apps toe aan Google Home? Om apps te kunnen gebruiken met Google Home moet je de Google Home-app downloaden en installeren op je Android- of iOS-apparaat. Vervolgens:
1. Open de Google Home-app
2. Tik op het menu icoontje in de rechterbovenhoek van het scherm
3. Selecteer 'Instellingen'
4. Selecteer 'Google Account'
5. Selecteer 'Werk met Google Assistant'
6. Zoek naar de app die je wilt gebruiken en tik erop
7. Tik op 'Toestaan'

Hoe apps toevoegen aan Google Home?

Om apps toe te voegen aan Google Home, ga je naar de Google Home-app op je apparaat. Selecteer 'Account' in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op 'Apparaat toevoegen'. Selecteer 'Een apparaat kiezen' en kies vervolgens Google Home. Selecteer 'Doorgaan' en volg de aanwijzingen op het scherm.

Door Rayna

Vergelijkbare artikelen

Welke Nest Hub heb ik? :: Wat kun je met een Google nest hub 2?
Handige links