Huis > K > Kan Geen Verbinding Maken Met Google Nest?

Kan geen verbinding maken met Google Nest?

Sluit de stroombron weer aan op je Google Nest Wifi-router of primaire Google Wifi-punt en wacht tot de router of het punt volledig is ingeschakeld. Dit duurt ongeveer één minuut. Sluit de stroombron weer aan op eventuele extra punten of routers. Sluit de Google Home-app en open deze opnieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: kan niet communiceren met je nest?

Verplaats de speaker of het scherm naar een andere locatie. Zo vermijd je problemen met storing waardoor de SSID mogelijk niet correct wordt uitgezonden. Zet het apparaat terug op de fabrieksinstellingen. Schakel de wifi-verbinding op je mobiele apparaat of tablet uit en vervolgens weer in. Hoe koppel je Google Nest? Zo kun je Nest met Google Home koppelen

  1. Open de Google Home app op je device.
  2. Klik linksboven op het hamburgermenu.
  3. Ga naar Home Control.
  4. Klik rechtsonder op het plusje om apparaten/services toe te voegen.
  5. Zoek daar in de lijst naar 'Nest' en klik deze aan.

Welke apparaten kun je koppelen aan Google Home?

Google Home is compatibel met een groot aantal apparaten, waaronder veel smart home-apparaten, zoals Nest, Philips Hue, Belkin Wemo en Samsung SmartThings. U kunt Google Home ook gebruiken om andere apparaten in uw huis te bedienen, zoals uw tv, luidspreker of gameconsole. Hoe reset ik mijn Google Home? Het uitvoeren van een fabrieksreset op uw Google Home is een vrij eenvoudig proces. Houd hiervoor de microfoonknop aan de bovenkant van het apparaat ongeveer 15 seconden ingedrukt. U zou een gesproken prompt moeten horen die vraagt of u uw Google Home in de fabriek wilt resetten. Zodra u bevestigt, begint het resetproces en moet het ongeveer een minuut duren om te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Je kunt ook vragen waarom reageer je niet op oké google?

Zorg eerst dat het volgende in orde is: Je Google Nest- of Home-speaker of -scherm staat aan en is aangesloten op een stopcontact. De microfoon is niet gedempt. Google Home: Tik op de achterkant van het apparaat op de knop om de microfoon te dempen. Hoe sluit je Google wifi aan? Nog een Wifi-punt toevoegen

  1. Open de Google Home-app .
  2. Tik op Toevoegen Apparaat instellen Nieuw apparaat.
  3. Kies een huis als dit wordt gevraagd.
  4. Als het goed is, vindt de app je Google Wifi-apparaat.
  5. Scan de QR-code op de onderkant van je apparaat.
  6. Je punt moet nu zijn verbonden.

Hoe verbind je een chromecast?

Chromecast

  1. Sluit de Chromecast aan en ga naar chromecast.com/setup.
  2. Verbind de Chromecast met je wifi-netwerk.
  3. Tik op het cast-icoon in een app die werkt met Cast.
Dienovereenkomstig, kan google home zonder wifi? Nee, Google Home kan niet zonder wifi werken. Het apparaat maakt gebruik van wifi om verbinding te maken met het internet en de Google-servers. Zonder een internetverbinding kan het apparaat niet goed functioneren.

Kan Google Home-app niet downloaden?

Als je probeert de Google Home-app te downloaden en je krijgt een foutmelding, probeer dan de volgende stappen:

- Zorg ervoor dat je een Android-telefoon of -tablet met Android 5.0 (Lollipop) of hoger hebt. Controleer je Android-versie door naar Instellingen > Over de telefoon/tablet te gaan.
- Zorg ervoor dat je een compatibele Chrome-browser hebt.
- Controleer of je een goede internetverbinding hebt.
- Ga naar de Google Play Store en controleer of de Google Home-app bijgewerkt is.
- Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd en de app nog steeds niet kunt downloaden, neem dan contact op met onze supportafdeling.

Door Mauldon

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind je een chromecast? :: Kan Google Home zonder wifi?
Handige links