Huis > H > Hoe Heatlink Aansluiten?

Hoe Heatlink aansluiten?

Je hoeft slechts twee draden op de Heat Link te installeren. Zoek naar de OpenTherm-draden (OT1 en OT2) of de C- en NO-draad van je huidige thermostaat. Zodra je de juiste draden hebt gevonden, koppel je deze aan de Heat Link en plaats je alle aanvullende draden in lasklemmen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kun je aansluiten op 12 volt?

TV's, monitors, DVD-spelers, batterijladers, interactieve TV-ontvangers en andere apparaten die een 12 Volt aansluiting hebben, kunnen via een gelijkstroomstekker op een externe stroomvoorziening worden aangesloten.

Hoe stel ik mijn Nest thermostaat in?

Om je Nest thermostat in te stellen, moet je eerst de Nest-app downloaden en installeren op je smartphone of tablet. Vervolgens kun je de thermostat aansluiten op het stopcontact en volg je de aanwijzingen op het scherm. Als je de thermostat voor het eerst instelt, moet je ook je wifi-verbinding instellen. Welke thermostaat werkt met Google nest? De thermostaat die werkt met Google Nest is de Nest Learning Thermostat. Deze thermostaat leert van uw gebruikersgedrag en stelt zichzelf automatisch in op basis van de temperatuur die u het meest comfortabel vindt. U kunt deze thermostaat ook bedienen via de Google Nest-app op uw mobiele apparaat.

Door Higbee Kerber

Vergelijkbare artikelen

Kan ik een Google Nest thermostaat gebruiken? :: Wie kan Nest installeren?
Handige links