Huis > H > Hoe Koppel Je Ing Aan Google Pay?

Hoe koppel je ING aan Google Pay?

Binnen 2 minuten heb jij een digitale Betaalpas op jouw Android™ telefoon staan en kan je 'm gaan uitproberen.

  1. Ga naar "Mobiel Betalen" via de instellingen in de ING app.
  2. Maak een "mobiele pas" en lees en accepteer de voorwaarden.
  3. Bekijk hoe Mobiel Betalen werkt.
  4. Kies je "pincode"

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe koppel je 2 Bluetooth speakers?

Als u aan het bellen bent, moet u uw hoofdtelefoon of luidsprekers één voor één koppelen. Als dit nog niet is ingeschakeld, kunt u de optie voor dubbel geluid inschakelen door op het pictogram met de drie puntjes aan de rechterkant te drukken.

Dienovereenkomstig, welke banken ondersteunen google pay in belgie?

BankenOndersteunde kaarten
Hello BankMaestro-pinpassen VISA-creditcards
KBCKBC Bank Card (pinpas)
KBC BrusselsKBC Brussels Bank Card (pinpas)
N26N26 Standard N26 Black N26 Metal
Mensen vragen ook: hoe kan ik contactloos betalen met mijn iphone? Zo betaal je met Apple Pay

Met Touch ID: Plaats je vinger op de Touch ID sensor (Home knop). Houd je iPhone of Apple Watch in een straal van 10 centimeter van de betaalautomaat. Je ziet een bevestiging op het betaalautomaat (Gereed) en je iPhone of Apple Watch (Vinkje) wanneer de betaling is voltooid.

Waarom doet Google Pay het niet?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Google Pay niet werkt:
1. Het apparaat dat u gebruikt, is niet compatibel met Google Pay. Google Pay werkt alleen op bepaalde apparaten, dus controleer of uw apparaat compatibel is voordat u het opnieuw probeert.
2. U hebt Google Pay nog niet ingesteld op uw toestel. Als u Google Pay nog niet hebt ingesteld, volgt u hier de instructies om te beginnen.
3. Er is mogelijk een probleem met uw betaalmethode. Als u een creditcard of bankpas gebruikt, controleert u of de kaart geautoriseerd is voor online betalingen. Als u een bankrekening gebruikt, controleer dan bij uw bank of er problemen zijn met uw rekening.
4. Er is mogelijk een probleem met uw Google-account. Als u problemen hebt met uw Google-account, neemt u contact op met de klantenservice van Google voor hulp.
5. Er is mogelijk een probleem met de website of app van de verkoper. Als u iets probeert te betalen op een website of in een app, neemt u contact op met de verkoper om te laten weten dat er een probleem is. Hoe werkt betalen met Android telefoon? Als u met uw Android-telefoon betaalt, kunt u de ingebouwde NFC-ondersteuning van uw telefoon of een Google Play Store-app gebruiken om de betaling uit te voeren.
Als u een NFC-telefoon gebruikt, kunt u gewoon op uw telefoon tikken op een NFC-geschikte betaalterminal om te betalen. Uw telefoon zal automatisch communiceren met de terminal en de betaling voltooien.
Als u een telefoon zonder NFC-ondersteuning gebruikt, of als u gewoon liever een app gebruikt, kunt u een Google Play Store-app downloaden waarmee u kunt betalen. Google heeft een paar verschillende apps beschikbaar, waaronder Android Pay en Google Wallet. Nadat u een van deze apps hebt geïnstalleerd, kunt u uw creditcard- of betaalkaartgegevens toevoegen. Vervolgens kunt u, wanneer u klaar bent om te betalen, de app openen en uw telefoon tegen de betaalterminal houden. De app zal communiceren met de terminal en de betaling voltooien.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Trouwens, hoe werkt betalen met je mobiel?

Je betaalt met Google Pay door je telefoon dicht bij de betaalautomaat te houden, net als met een betaalpas. Je hoeft de app daarvoor niet te openen en je hebt ook geen internetverbinding nodig. Bij bedragen onder de limiet voor contactloos betalen (op dit moment €50) kun je betalen zonder je telefoon te ontgrendelen. En nog een vraag, waar vind ik google pay op mijn telefoon? Via de instellingen van uw telefoon

  1. Ga naar de Google Pay instellingen op uw telefoon. Afhankelijk van uw telefoon vindt u deze instellingen als volgt: - Ga op uw telefoon naar 'Instellingen'. Tik op 'Google' en vervolgens op 'Google Pay'.
  2. Kies de standaard betaalpas waarmee u wilt betalen.
  3. Bevestig uw keuze.

Dienovereenkomstig, hoe oud moet je zijn voor google pay?

U moet zestien jaar of ouder zijn om Google Pay te kunnen gebruiken. Als u tussen de zestien en achttien jaar oud bent (of tussen zestien en de leeftijd voor meerderjarigheid die in uw land geldt), heeft u toestemming van uw ouder of wettelijk voogd nodig om Google Pay te gebruiken en de Voorwaarden te accepteren. Is Google Pay goed? Google Pay is een digitale portemonnee die u kunt gebruiken om online aankopen te doen, in apps of in fysieke winkels. U kunt uw creditcard, debetkaart, promotiecodes en abonnementen veilig opslaan in Google Pay. Als u een Android-apparaat hebt, kunt u Google Pay ook gebruiken om contactloos te betalen.

Kan Google Pay op iPhone?

Ja, Google Pay kan op een iPhone worden gebruikt. Google Pay werkt met NFC (Near Field Communication), waardoor je contactloos kunt betalen met je telefoon. NFC is een technologie die op veel smartphones tegenwoordig is ingebouwd, dus je hoeft geen speciale telefoon te hebben om Google Pay te kunnen gebruiken.

Door Joed Studwell

Vergelijkbare artikelen

Is G pay gratis? :: Hoe betaalmethode verwijderen?
Handige links