Huis > W > Wat Kost Een Apple Tv Kastje?

Wat kost een Apple TV kastje?

Apple TV prijs in Nederland en België

Je betaalt €199,- of €219,- voor de nieuwste generatie en €159,- voor het vorige model. Hoeveel opslagruimte je nodig hebt, is afhankelijk van je gebruik.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dit in overweging nemend, wat heb je nodig om apple tv te kijken?

Dit hebt u nodig

  • Persoonlijk internet*
  • Een tv of een ander beeldscherm met een HDMI-poort.
  • Een HDMI-kabel (voor Apple TV 4K is een kabel vereist die compatibel is met HDMI 2.0 of hoger)
Wat kost film huren Apple TV?
Apple TVApple TV+
Apps op te installerenJaNee
Alle films en series kijkenJaNee
Originele Apple films en series kijkenJaJa
PrijsVanaf €159,-€4,99 per maand

Mensen vragen ook: welke films en series op apple tv?

Er zijn veel films en series op Apple TV. Enkele van de populairste zijn The Sopranos, Breaking Bad en Game of Thrones. Er zijn ook veel goede films beschikbaar, zoals The Godfather, The Shawshank Redemption en Forrest Gump. Wat kost Apple TV per maand? Er zijn geen maandelijkse kosten voor het gebruik van Apple TV. U hoeft alleen te betalen voor het materiaal dat u wilt bekijken. Als u bijvoorbeeld een film of tv-show uit iTunes wilt bekijken, moet u voor die specifieke film of tv-show betalen. Als u live tv wilt kijken, moet u een abonnement nemen op een dienst als Hulu of Sling TV.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Men kan zich ook afvragen: waarom zou ik een apple tv kopen?

Dan is Apple TV een goede keuze. Hiermee stream je niet alleen live tv, maar ook sport, je kijkt YouTube en films via Netflix. Bovendien koppel je andere Apple producten zoals je iPhone en iPad aan je Apple TV, waardoor deze kunnen samenwerken. Hoe download ik Apple TV? De Apple TV-app of Apple TV+ app downloaden

  1. Ga naar de App Store van uw apparaat en zoek naar de Apple TV-app of Apple TV+ app. Als u de gewenste app niet ziet, controleert u de compatibiliteit van uw apparaat.
  2. Download de app.
  3. Open de app en volg de instructies om de configuratie te voltooien.

Hoe verbind je Apple TV met Chromecast?

Wil je content streamen van Apple TV naar Chromecast, dan kom je erachter dat dit niet zomaar kan. Gelukkig is er wel een omweg om dit te doen, alhoewel dit niet helemaal optimaal is. Om dit te doen dien je Apple TV in de browser te openen en vervolgens via de ingebouwde cast-functie naar de Chromecast sturen. Trouwens, wat kun je met een apple tv 3e generatie? De Apple TV 3rd Generation is een streaming media speler die gebruikt kan worden om online video en audio te streamen naar een televisie. Het apparaat ondersteunt ook AirPlay, waarmee gebruikers audio en video kunnen streamen vanaf een iOS-apparaat of Mac naar de Apple TV.

Hoe deel je Apple TV met gezin?

Apple TV is een apparaat waarmee je kunt streamen naar een tv. Het is een klein, dun apparaat dat je aansluit op je tv met een HDMI-kabel. Apple TV werkt met een afstandsbediening waarmee je kunt navigeren door de app. Je kunt ook spraakzoekopdrachten uitvoeren met de afstandsbediening.
Apple TV heeft een app genaamd 'Families' waarmee je kunt delen met je familie. In de app kun je een profiel aanmaken voor elk familielid. Op elk profiel kun je aangeven welke apps en films ze kunnen gebruiken. Je kunt ook bepaalde inhoud blokkeren voor bepaalde familieleden.

Door Bucher Degafferelly

Vergelijkbare artikelen

Hoe koop je 1 maand PS Plus? :: Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?
Handige links