Huis > H > Hoe Vind Je Goede Podcast?

Hoe vind je goede podcast?

Op Android werkt het vrijwel hetzelfde: ga eerst naar de Google Play Store en download de Google Podcasts-app. Als je na een tijdje behoefte hebt aan een meer gespecialiseerde podcast-app, kijk dan bij de veelgeprezen Pocket Casts.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik beeldscherminstellingen?

De meeste geavanceerde weergave-instellingen van eerdere versies van Windows zijn nu beschikbaar op de pagina met weergave-instellingen.

Hoe werkt podcast luisteren?

Een podcast is een soort radio-uitzending op internet. Het verschil met de ouderwetse (lineaire) radio is dat je zelf bepaalt wanneer je jouw favoriete podcast luistert. Een ander verschil: het is voor iedereen mogelijk om een podcast te maken. Er zijn er ontelbare podcasts over allerlei onderwerpen te vinden. Hoe luister ik een podcast in de auto? Optie 1 Bluetooth verbinding

  1. Download een app zoals TuneIn, hiermee luister je podcasts (en digitale radio).
  2. Als je auto Bluetooth heeft, herkent hij vanzelf je smartphone.
  3. Maak verbinding, en zoek in TuneIn je favoriete podcast. Et voila!

Wat heb je nodig om een podcast op te nemen?

Om een podcast op te nemen heb je een microfoon, een audio-interface, opnamesoftware en een rustige plek nodig. Een microfoon is nodig om je stem op te nemen. Een audio-interface is nodig om je microfoon op je computer aan te sluiten. Opnamesoftware is nodig om uw stem op te nemen en uw podcast te bewerken. Een rustige plaats om op te nemen is nodig om achtergrondlawaai in je opname te vermijden. Wat verdienen ze met Zelfspodcast? Er zijn een paar dingen waar de hosts van Self podcast aan verdienen. De eerste is van advertenties die tijdens de podcast worden afgespeeld. De tweede is van sponsoring door bedrijven die geassocieerd willen worden met de populaire podcast. De derde is van donaties van luisteraars.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik mijn accounts op de iPhone?

De agenda kan worden gebruikt om 'Rekeningen' te openen. Contacten en Notities kunnen worden gebruikt om de informatie voor uw accounts te openen. Het overzicht van alle accounts zal altijd toegankelijk zijn, ongeacht welke app-instellingen u opent.

Hoe kun je geld verdienen op YouTube?

Om geld te verdienen met YouTube, moet je het afgelopen jaar minimaal 1.000 abonnees en 4.000 kijkuren hebben gehaald. Zodra je dat hebt bereikt, kun je je aanmelden voor het YouTube-partnerprogramma en inkomsten genereren met je kanaal via advertenties, abonnementen en kanaallidmaatschappen. Hoeveel mensen luisteren naar de Zelfspodcast? Vanaf de lancering behoort de Zelfspodcast tot de best beluisterde podcast van Nederland, met wekelijks tot wel 200.000 luisteraars! De grootste groep van de luisteraars zijn millennials (tussen de 20 en 40 jaar).

Kun je een podcast opslaan?

Android: Apps zoals Pocket Cast en DoggCatcher kosten tussen €2 en €5 en zijn sterk aanbevolen; als je echter niet veel geld wilt uitgeven, dan zijn Stitcher Radio en Podcast and Radio Addict allebei fantastische gratis opties voor Android. Je kunt ze downloaden vanuit Google Play. Mensen vragen ook: wat is de beste podcast-app voor android? De beste podcast-app voor Android is Pocket Casts. De app heeft een schoon en eenvoudig te gebruiken interface, en biedt veel mogelijkheden om je podcasts te organiseren. Pocket Casts kan ook automatisch nieuwe afleveringen van je favoriete podcasts downloaden, en je hebt de optie om afleveringen te streamen of ze te downloaden voor offline gebruik.

Hoe kan je een podcast op Spotify zetten?

Om een podcast op Spotify te zetten, moet je eerst de podcastfeed toevoegen aan je Spotify-account. Vervolgens kun je de afleveringen van de podcast op Spotify afspelen.

Door Masterson Zirin

Vergelijkbare artikelen

Hoe laat je Google praten? :: Welke podcasts zijn gratis?
Handige links