Huis > H > Hoe Google Translate Downloaden?

Hoe Google Translate downloaden?

Download de Google Translate-app voor smartphone of tablet in de App Store (iPhone/iPad) of in de Play Store (Android).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat is de beste gratis vertaal app?

Google Translate – algemeen de beste

Google Translate is zonder twijfel een van de beste, zoniet de beste vertaal app voor Android en iOS. De app vertaalt offline ongeveer 59 talen, waaronder grote talen zoals Chinees, Duits, Japans en Italiaans.
Waar is Google vertalen gebleven? Met de Google Translate-app kun je (handgeschreven) tekst, foto's en spraak vertalen in meer dan honderd talen. Je kunt Translate ook op het web gebruiken.

Wat kost Google Translate?

Er zijn geen vaste kosten voor Google Translate. De dienst is gratis te gebruiken, maar er zijn grenzen aan de hoeveelheid tekst die per keer kan worden vertaald. Als u een grote hoeveelheid tekst moet vertalen, kan het nodig zijn een abonnement aan te schaffen. Je kunt ook vragen hoe moet ik google translate gebruiken? Om Google Translate te gebruiken, ga naar https://translate.google.com/. Voer de tekst die u wilt vertalen in het vak aan de linkerkant in. Selecteer de taal waarnaar u wilt vertalen in het uitklapmenu rechts. Klik op de knop "Vertalen". De vertaalde tekst verschijnt in het vak aan de rechterkant.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Dienovereenkomstig, hoe kan je vertalen?

Klik op het icoon van Google Translate, rechts naast de adres-/zoekbalk. Of klik op het Extensies-icoon (een puzzelstukje) en dan op Google Translate. Voer de link van de pagina die u wilt vertalen in en klik op Deze pagina vertalen. Klik nogmaals op Deze pagina vertalen. Dit in overweging nemend, hoe website vertalen google translate? Ga in je browser naar Google Translate. Klik bovenaan op Documenten. Kies de talen waaruit en waarin je wilt vertalen. Als je de oorspronkelijke taal van een website automatisch wilt instellen, klik je op Taal herkennen.

Bovendien, hoe weet ik welke taal het is?

Je kunt Google vertalen ook de vraag 'welke taal is dit?' beantwoorden, wanneer je weer eens een onleesbaar stuk tekst tegenkomt. Voer de tekst in, en Google vertalen zal de woorden of zinnen vergelijken met woorden en zinnen in een enorm groot bestand van vertalingen. Dienovereenkomstig, is itranslate gratis? Volgens de voorwaarden van itranslate is het programma gratis te gebruiken. U kunt echter wel kiezen voor een betaald abonnement dat u toegang geeft tot meer functies.

Dus, wat is de beste vertaal apparaat?

De beste vertaaldienst is een dienst die een hoge mate van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid biedt. Er zijn veel verschillende vertaaldiensten beschikbaar, dus het is belangrijk om een aantal verschillende opties te bekijken voordat je een keuze maakt. Sommige van de beste vertaaldiensten bieden ook extra functies, zoals real-time vertaling of vertaling van gesproken woorden, wat erg handig kan zijn als je onderweg bent.

Door Spiers

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je snel vertalen? :: Hoe kan ik een WhatsApp bericht vertalen?
Handige links