Huis > H > Hoe Tekst Vertalen Met Google?

Hoe tekst vertalen met Google?

Ook handig: de app geeft aan hoe iets moet worden uitgesproken.

  1. Open de app Translate.
  2. Tik zonodig op Beginscherm.
  3. Geef linksboven in welke taal u tekst invoert.
  4. Blader door de lijst met talen en tik op een taal.
  5. Geef op dezelfde manier rechtsboven aan naar welke taal vertaald moet worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe was je dag vertalen?

First is, how was your day? Hallo, hoe was je dag? Hello. How was your day? Hoe kan ik een taal herkennen? Google Translate-app kan taal op camerabeeld automatisch herkennen en vertalen. De functie om beeld van de camera live te vertalen in de app van Google Translate krijgt de optie om de taal automatisch te herkennen. Die optie is er al jaren voor tekst, maar werkte tot nu toe nog niet met beeld.

En nog een vraag, hoe website vertalen met google translate?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een website te vertalen met Google Translate hangt af van de grootte en complexiteit van de website in kwestie. De beste manier om Google Translate te gebruiken om een website te vertalen is om eerst alle tekst op de website te identificeren die vertaald moet worden. Zodra alle te vertalen tekst is geïdentificeerd, kunt u de Google Translate website (translate.google.com) gebruiken om de tekst in te voeren en te vertalen in de gewenste taal. Daarvan, hoe zet ik vertalen aan? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien het proces om vertaling in te schakelen kan verschillen naargelang de gebruikte software of het systeem. In het algemeen kan vertaling echter worden ingeschakeld door naar het instellingen- of voorkeurenmenu van de software of het systeem te gaan, en dan de vertaalfunctie in te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Hoe kan je iets vertalen?

Tik om te vertalen gebruiken

Met Tik om te vertalen kun je tekst vertalen vanuit apps. Je hoeft de Google Translate-app niet te openen. Open een app met tekst die je kunt kopiëren. Kopiëren.
Je kunt ook vragen hoe gaat het in het maleisisch? apa khabar

nl hoe is het?

Hoe kun je een mail vertalen?

Een bericht vertalen

Selecteer het bericht dat u wilt vertalen. Selecteer Bericht vertalen op het tabblad Start. Selecteer in het deelvenster Vertalen de taal waarin u het bericht wilt vertalen. Het vertaalde bericht wordt weergegeven.
Daarvan, is google translate app gratis? Van die is de Google Translate-app gratis?

Je kunt ook vragen wat is een goede gratis vertaal app?

Er zijn veel gratis vertaal apps die goed werken. Een van de meest populaire is Google Translate. Deze app werkt heel snel en kan woorden en zinnen vertalen vanuit bijna elke taal. Andere populaire vertaal apps zijn Microsoft Translator en iTranslate.

Door Flo

Vergelijkbare artikelen

Welke geluiden kent Google? :: Hoe zeg je uitspraak in het Engels?
Handige links