Huis > H > Hoe Verwijder Je Dingen Uit Je Zoekbalk?

Hoe verwijder je dingen uit je zoekbalk?

Om individuele items in de zoekbalkgeschiedenis te wissen, klikt u op het invoerveld van de zoekbalk. Druk op de toetsen ↓ en ↑ om door de lijst van items te scrollen. Druk op Shift+Delete om het gemarkeerde item te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Dit in overweging nemend, hoe kun je je geschiedenis terughalen?

Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd. Waarom zie ik mijn zoekgeschiedenis niet meer? Tik op de kaart Web- en app-activiteit op Uitzetten. Als je Aanzetten ziet, staat Web- en app-activiteit uit en wordt de zoekgeschiedenis niet opgeslagen in je Google-account. Als je wilt, kun je Web- en app-activiteit aan laten en ervoor kiezen specifieke activiteit niet op te slaan in je Google-account.

Vervolgens, kan iemand mijn geschiedenis zien?

Het antwoord op deze vraag hangt af van de browser die u gebruikt en de privacy-instellingen die u hebt ingesteld. Over het algemeen wordt uw surfgeschiedenis lokaal op uw computer opgeslagen en met niemand gedeeld, tenzij u daarvoor kiest. Met sommige browsers kunt u uw geschiedenis echter synchroniseren tussen apparaten, wat betekent dat uw geschiedenis kan worden opgeslagen op een externe server en toegankelijk is voor iemand met toegang tot die server. Dit in overweging nemend, hoe lang blijft geschiedenis bewaard? Dit is een moeilijke vraag om definitief te beantwoorden omdat het afhangt van hoe je "geschiedenis" definieert. Als je geschiedenis bijvoorbeeld beschouwt als de studie van gebeurtenissen uit het verleden, dan zou je kunnen stellen dat de geschiedenis eeuwig duurt omdat er een oneindige hoeveelheid gebeurtenissen uit het verleden is om te bestuderen. Maar als je geschiedenis beschouwt als een verslag van gebeurtenissen uit het verleden, dan zou je kunnen stellen dat de geschiedenis alleen duurt zolang er verslagen zijn van die gebeurtenissen. In dat geval eindigt de geschiedenis wanneer de laatste registratie van een gebeurtenis uit het verleden wordt vernietigd.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Hoe verwijder je recente tabbladen?

Onlangs afgesloten in Google Chrome verwijderen

  1. Open Google Chrome.
  2. Laat alle open apps zien. Voor iPhone of iPad, dubbeltik op de startknop.
  3. Sluit Google Chrome. Doe dit door:
  4. Open Google Chrome.
  5. Tik op ⋮ in de rechterbovenhoek.
  6. Tik op Recente tabbladen. Het deel 'Recent gesloten' zou leeg moeten zijn.
Hoe verwijder je je geschiedenis op je computer? Je geschiedenis wissen
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Geschiedenis.
  4. Klik aan de linkerkant op Browsegegevens wissen.
  5. Selecteer in het dropdownmenu welk gedeelte van de geschiedenis je wilt verwijderen.

Je kunt ook vragen hoe verwijder ik de browsergeschiedenis?

Browsegeschiedenis wissen (Firefox)

  1. Open de browser Firefox.
  2. Klik rechtsboven op het pictogram van drie streepjes .
  3. Klik op Geschiedenis.
  4. Klik op Recente geschiedenis wissen.
  5. Klik achter 'Te wissen tijdsperiode' op het uitklapmenu.
  6. Selecteer vanaf welk moment u de surfgeschiedenis wilt wissen, bijvoorbeeld Alles.
Bovendien, wat heb ik als laatst opgezocht? Ik heb vooral gekeken naar wat ik de laatste keer heb opgezocht.

Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Als je je geschiedenis verwijdert, gebeurt het volgende:
-Alle cookies worden verwijderd. Dit betekent dat alle websitegegevens die op je computer zijn opgeslagen, worden verwijderd.
-Alle browsegegevens worden verwijderd. Dit betekent dat alle informatie over de websites die je hebt bezocht, wordt verwijderd.
-Alle bestanden die zijn opgeslagen in de cache van je browser, worden verwijderd. Dit zijn kopieën van websitebestanden die worden opgeslagen om pagina's sneller te laten laden.
-Alle wachtwoorden die zijn opgeslagen in je browser, worden verwijderd. Dit betekent dat je de volgende keer dat je inlogt op een website, je wachtwoord opnieuw zal moeten invoeren.

Door Hintze

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een wekker op je Google Home? :: Wat is mijn naam op Google?
Handige links